Soluţiile Trend Micro pentru IMM au primit certificare Windows Vista

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 9 mai 2007

Trend Micro Incorporated, lider în producţia de programe antivirus de reţea, software şi servicii de securitate Internet, a anunţat disponibilitatea soluţiilor Trend Micro Worry Free pentru întreprinderile mici şi mijlocii pentru Windows Vista.

Atât Trend Micro Client Server Security precum şi soluţia Client Server Messaging Security 3.6 for SMB au primit certificarea pentru Windows Vista, o premieră pentru un producător major de programe de securitate.

"Suntem încântaţi că putem oferi înaintea competitorilor şi la putin timp după lansarea pe piaţa Statelor Unite o gamă de soluţii de securitate certificată Windows Vista şi destinată firmelor mici şi mijlocii europene", a declarat dl. Simon Denman, Director de Marketing Regional în cadrul Trend Micro. "Am anticipat creşterea cererii pentru produse certificate Vista şi ne asigurăm clienţii că se pot baza acum pe o protecţie complexă împotriva unor riscuri de securitate cum ar fi ameninţările web", a adăugat Simon Denman.

GECAD NET, unic distribuitor în România pentru soluţiile de securitate Trend Micro, pune la dispoziţia companiilor locale cele mai noi tehnologii ale producătorului de renume mondial prin magazinul său online www.gecadshop.ro.

Trend Micro este prezentă la Cisco Expo 2007, eveniment organizat de Cisco Systems în Bucureşti (www.ciscoexpo.ro) în perioada 8-9 mai.

*

Despre Trend Micro Inc.

Trend Micro Incorporated este o companie care s-a dedicat inca de la inceput securitatii continutului si managementului amenintarilor. Fondata in 1988, Trend Micro ofera utilizatorilor si organizatiilor de toate marimile programe software, dispozitive hardware si servicii de securitate distinse cu numeroase premii. Compania are sediul central in Tokyo si isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari, produsele fiind comercializate prin companii, reselleri si furnizori de servicii din toata lumea. Pentru informatii suplimentare privind produsele si serviciile Trend Micro,vizitati:http://www.gecadshop.ro/?produs=1&cid=1&search=&items=10&cid=1&platform=&vendor=Trend+Micro&items=10

*

Despre GECAD NET:

GECAD NET furnizează sub brandul Sentinet servicii de securitate IT şi soluţii integrate de ultimă generaţie atât pentru siguranţa informatică a organizaţiilor, cât şi pentru crearea de infrastructuri informatice performante, indiferent de mărimea sau complexitatea lor. GECAD NET este parte a Grupului GECAD, grup cu experienţă de 12 ani în industria IT românească. www.gecadnet.ro; www.gecadshop.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9752
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5471
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3043
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9437
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.5996

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb