SPARTAN deschide un nou restaurant, în centrul comercial Băneasa

G.D.
Companii / 21 aprilie 2022

SPARTAN deschide un nou restaurant, în centrul comercial Băneasa

Spartan inaugurează astăzi o nouă locaţie, în complexul comercial Băneasa, ajungând astfel la 76 de restaurante pe teritoriul ţării, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, în 2022, compania şi-a propus să bifeze 100 de restaurante deschise în toată România, obiectiv care pare din ce în ce mai aproape, având în vedere ritmul alert în care se dezvoltă în capitală şi în ţară.

Inaugurarea oficială a restaurantului din complexul comercial Băneasa are loc azi, pe data de 21 aprilie 2022, începând cu ora 10:00. În cursul acestei zile, Spartan organizează şi o tombolă specială, cu un premiu inedit, pentru a marca momentul. Premiul constă într-un weekend în Bucovina, pachet care include două nopţi de cazare cu pensiune completă la Hotel Mandachi & Spa şi transport cu avionul pentru două persoane.

La tombolă se pot înscrie toţi clienţii Spartan care au cumpărat în ziua lansării, din locaţia nou deschisă, produse în valoare minimă de 15 lei. Premiul trebuie revendicat până pe data de 31 august 2022, iar rezervarea trebuie făcută cu minimum zece zile înainte.

"Suntem din ce în ce mai aproape de a ne atinge obiectivul pe acest an - 100 de restaurante Spartan deschise în toată ţara! Pe lângă planurile pe care le avem pentru extinderea Spartan în afara graniţelor României, continuăm şi expansiunea pe piaţa locală, aici, în ţară, unde cererea este din ce în ce mai mare. Un punct fierbinte îl reprezintă, bineînţeles, capitala, unde ţintim să ajungem în toate mallurile şi centrele comerciale. Pentru deschiderea restaurantului din Băneasa, am decis să ne surprindem clienţii şi, pe lângă ofertele clasice, să venim cu o tombolă inedită, al cărei premiu constă într-o excursie de vis în Bucovina. Îi aşteptăm pe toţi clienţii şi prietenii Spartan să vină alături de noi la inaugurarea locaţiei din Băneasa", a declarat Ştefan Mandachi, fondatorul Spartan şi al hotelului Mandachi din Suceava.

Suprafaţa totală a restaurantului din complexul comercial Băneasa este de 42 de metri pătraţi, iar deschiderea este de 4 metri pătraţi.

Clienţii sunt aşteptaţi să încerce celebrele produse Spartan din pui şi sosurile făcute după reţeta tradiţională grecească.

În a doua şi în a treia zi de la lansare, Spartan Băneasa vine, pe lângă tombolă, şi cu o promoţie, 1+1 la Gyros, o ofertă pe care lanţul de restaurante a mai aplicat-o la deschiderea mai multor locaţii şi care a avut, de fiecare dată, succes în rândul clienţilor.

Hercule, lanţul de restaurante cu specific grecesc fondat tot de omul de afaceri sucevean, urmează acelaşi trend de dezvoltare pe piaţa din România şi preconizează că va ajunge anul acesta la încasări de 2 milioane de euro, după un 2021 cu cifre record. Compania are în plan să deschidă cel puţin opt noi restaurante până la finalul anului, urmând aceeaşi strategie de business ca şi Spartan, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb