Sport Play Systems: 20 de proiecte predate şi o cifră de afaceri aproape dublă în 2023

F.D.
Companii / 30 ianuarie

Sport Play Systems: 20 de proiecte predate şi o cifră de afaceri aproape dublă în 2023

Sport Play Systems, a finalizat, anul trecut, 20 de proiecte în întreaga ţară. Volumul intens de activitate a permis companiei clujene să aibă o creştere importantă a cifrei de afaceri, la peste 30,3 milioane lei pentru 2023. Afacerea are alte 13 proiecte în diferite faze de dezvoltare, toate urmând a fi predate în acest an, conform unui comunicat de presă al companiei.

Skatepark Sfântu Gheorghe este cel mai amplu proiect finalizat, anul trecut, de către Sport Play Systems. Cu o suprafaţă totală de 3.000 mp, obiectivul deserveşte discipline precum skateboarding, BMX, rollerblading, cu diverse grade de dificultate, fiind gândit şi pentru găzduirea de competiţii sportive. Investiţia s-a ridicat la aproape 6 milioane de lei. La sfârşitul lui 2023, Sport Play Systems a inaugurat şi parcul "Faleza Dunării" Brăila, un centru mix de agrement, cu zone de joacă, fitness şi sport extrem dedicate tuturor categoriilor de vârstă. Compania a mai realizat proiecte pentru clienţi din Cluj, Bucureşti, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Oradea, Brăila, Bistriţa, Călăraşi, atât pentru zona publică, cât şi companii private.

Cele 20 de proiecte finalizate în 2023, au asigurat Sport Play Systems o cifră de afaceri de peste 30,3 milioane lei, o creştere de 175% faţă de anul precedent.

"Creşterea accesului la spaţii deschise, amenajate adecvat pentru practicarea sportului e vitală în România, aflată în topul celor mai sedentare ţări. Indiferent dacă e în zone private sau publice, atât timp cât este adaptat nevoilor şi realizat cu echipamente sigure, de ultimă generaţie, fiecare skatepark sau zonă de fitness e o investiţie în bunăstarea comunităţii ", spune Mihai Balaş, CEO la Sport Play Systems

Compania începe acest an cu 13 noi proiecte aflate, deja, în implementare, dar şi planuri de a introduce pentru prima dată în România echipamente de joacă interactive şi digitale, inclusiv un nou concept "Outdoor Classroom" , un proiect pilot în care participă alături de alte 5 ţări. Prima lucrare pentru 2024 va fi predată în această primăvară, când Sport Play Systems va finaliza proiectul de furnizare şi instalare echipamente de joacă şi fitness urban din parcul Liniei II, Bucureşti.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb