SPORT ŞI BANI Halep a ajuns la 10.000.000 dolari câştigaţi doar pe terenul de joc

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 11 septembrie 2015

Halep a ajuns la 10.000.000 dolari câştigaţi doar pe terenul de joc

Simona Halep este cel mai de succes sportiv autohton al ultimilor ani. Vara excelentă, cu reuşite majore în turneele din America de Nord, a ajutat-o să-şi consolideze poziţia în clasamentul WTA, dar i-a rotunjit şi câştigurile obţinute doar pe terenurile de tenis. Potrivit statisticii prezentate de site-ul oficial al WTA, citat de Mediafax, Halep avea înaintea Grand Slam-ului american câştiguri totale brute de 9.330.000 de dolari, iar cu premiul de la US Open, după calificarea în semifinale, a ajuns la 10.100.000 de dolari. Trebuie precizat că aseară, după închiderea ediţiei, Halep a jucat în semifinalele US Open cu Flavia Pennetta, în funcţie de rezultatul meciului urmând să crească sau nu premiul încasat de jucătoarea noastră. În 2015, Halep a câştigat 3.500.000 de dolari, cel mai mare premiu la un singur turneu fiind încasat în 2014,după finala de la Roland Garros, 1.100.000 de dolari. US Open asigură câştiguri fabuloase, finalista competiţiei primeşte 1.600.000 de dolari, iar câştigătoarea 3.300.000 de dolari.

După victoria din sferturi cu Victoria Azarenka , Halep le-a explicat jurnaliştilor care este secretul revenirilor sale: "Tăria mea vine din interior. Cred că îmi vine mai multă putere din interiorul meu în timpul jocului. Nu sunt foarte puternică fizic. După cum vedeţi, nu am muşchi solizi. Nu sunt înaltă. Am putere înlăuntrul meu. Lupt. Totdeauna este ca o mare provocare pentru mine, fiecare punct este o provocare. Aşa ca fac tot ce pot. Alerg după fiecare minge şi asta cred că mă face să fiu mai puternică în acest moment. Puterea vine în mod natural, dinlăuntrul meu. Nu am muncit eu s-o dobândesc. Poate parinţii mei mi-au dat-o. E aşa, dobandită natural. Mă simt tare când intru pe teren. Când am venit la acest turneu - după două rezultate bune - am simţit că am destulă putere să caştig meciuri aici. Am simţit că am şansa mea la acest turneu şi nu pot să accept să pierd. Cum a fost cu Lisicki: a fost un meci extraordinar, iar în al doilea set, când era 5-5, mi-am spus «nu pot sa pierd». Aşa că am luptat şi mi-a venit această putere. Adică am început doar să mă calmez şi să mă gândesc că pot câştiga fiecare minge".

Evoluţiile foarte bune ale Simonei Halep au fost remarcate de foşti sportivi şi specialişti în tenis, printre cei care au lăudat-o aflându-se Nick Bollettieri, Kim Clijsters, Mats Wilander.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Gargara cu pioneze "puterea vine din interior" ... Vezi sa n-o iei pe urmele lu' Tata Puiu , nea Cascheta Iordanescu, pupatorul viteza de icoane :))). Vedeti ca suntm unii ce mai stim si de MAFIA CASELOR DE PARIURI ; in timpul ploii din meciul cu Azarenka , de pilda, au fost niste pariuri suspecte ce se invarteau pe la 500000 de coco pe victoria belarusei, a revenit aia in teren si cu o poseta de strada, pardon "porumbel calator" cu o scrisorica de "amor" ce ii spunea cand s-o lase mai moale si asa au ramas mai multi fraieri cu buza umflata...

    Repet, nu suntem putini cei ce nu mai credem de mult in Mos Craciun , recte MECIURILE SUNT TRUCATE DE MAFIE si NICI UN MECI NU SE JOACA PE BUNE !!! 

    1. Nu te mai uita la sport, pune mana si citeste niste carti...sau si alea sunt trucate?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb