STAR STONE investeşte 2,5 milioane de euro într-o linie de producţie pe segmentul de piatră decorativă

V.G.
Companii / 14 decembrie 2022

STAR STONE investeşte 2,5 milioane de euro într-o linie de producţie pe segmentul de piatră decorativă

STAR STONE investeşte în extinderea portofoliului cu o nouă gamă de produse în segmentul de piatră decorativă, arată un comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

Potrivit sursei citate, compania alocă 2,5 milioane de euro pentru noua linie de producţie, a treia din acest an şi estimează pentru 2023 o creştere cu aproximativ 40% a vânzărilor de piatră decorativă cu aspect natural.

STAR STONE aniversează, anul acesta, 15 ani de la înfiinţare, timp în care a pus pe piaţă materiale de construcţii de calitate, inclusiv inovaţii deţinătoare de patent, care simplifică montajul în sectorul rezidenţial.

"Vânzările de piatră decorativă cu aspect natural au crescut anul acesta cu peste 20% şi anticipăm o accelerare în perioada următoare. Acest context este unul dintre motivele pentru care am ales sa facem investiţia acum, alături de dorinţa de a oferi produse de o calitate foarte bună, cu un design nou, inovativ, ce fac aproape de nediferenţiat produsele noastre de produsele din piatră naturală", spune Cristian Pop, Director General STAR STONE, menţionând că noua investiţie va permite şi dezvoltarea de produse de piatră decorativă pentru interior, estimarea fiind ca întreaga categorie de produse de piatră decorativă, atât pentru interior, cât şi pentru exterior, să genereze circa 13% din cifra de afaceri în 2023.

Noua linie de producţie va genera aproximativ 30 de noi locuri de muncă, STAR STONE depăşind, astfel, 200 de angajaţi în prima parte a anului viitor. Noua linie de producţie va beneficia de o tehnologie nouă, inovativă, cu procese automate de producţie care vor asigura calitatea superioară a noilor produse.

În faza actuală a investiţiei, capacitatea de producţie pentru noua gamă de produse este de 600 de metri pătraţi pe zi, cu posibilitatea dublării acesteia, anul viitor, pe măsură ce produsele intră pe lanţul de distribuţie şi devin cunoscute.

Noua linie de producţie este a treia mare investiţie derulată de STAR STONE anul acesta. În primăvară, compania finaliza o investiţie de 1,3 milioane de euro într-o nouă linie de producţie care a dublat capacitatea de producţie a dalelor de pavaj, la peste 1.200 de metri pătraţi pe zi, se precizează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. cu colaborari la Glodu Moroieni :)))

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb