Star Taxi lansează serviciul Business Corporate dedicat companiilor

V.G.
Companii / 14 decembrie 2022

Vicol Moldoveanu, CEO Star Taxi

Vicol Moldoveanu, CEO Star Taxi

Star Taxi lansează serviciul Business Corporate dedicat companiilor, prin care acestea pot asigura transportul decontat angajaţilor, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Conform sursei citate, noua opţiune a fost integrată după o analiză complexă a pieţei şi îşi propune să contribuie la eficientizarea activităţilor pe care clienţii corporate le întreprind, fiind disponibilă în toate cele peste 20 de oraşe în care Star Taxi operează.

Dezvoltată de o companie 100% românească, platforma Star Taxi înrolează peste 25.000 de şoferi la nivel naţional şi are peste 2 milioane de utilizatori. Prin intermediul noului serviciu, dedicat sectorului de business, companiile pot asigura angajaţilor un transport decontat sigur, având posibilitatea de a stabili limite de buget zilnice, lunare sau pe călătorie, având, astfel, un control facil asupra costurilor implicate, dar şi asupra detaliilor despre transportul fiecărui angajat. Totodată, clienţii corporate au la dispoziţie opţiunea de facturare cumulată, realizată o singură dată pe lună, cu raportare detaliată despre toate cursele efectuate în decursul unei luni şi costurile implicate.

"Prin noul serviciu, punem la dispoziţia clienţilor corporate o modalitate simplă şi extrem de facilă de a gestiona cu succes beneficiul acordat angajaţilor, şi anume transportul în condiţii de siguranţă decontat, oferindu-le, totodată, o eficientizare a managementului financiar. Fie că vorbim despre un program de lucru prelungit sau de deplasările în interes de serviciu, Star Taxi Corporate vine în întâmpinarea nevoilor pe care companiile le au cu un sistem de administrare complet, cu costuri transparente şi fără tarife dinamice, care să le uşureze activitatea", a declarat Vicol Moldoveanu, CEO Star Taxi.

Accesul angajaţilor în aplicaţia Star Taxi se face prin email sau telefon, datele fiind înregistrate în platforma Star Taxi Corporate, la care companiile au acces. Utilizatorii au posibilitatea plăţii cursei direct în aplicaţia Star Taxi, fără a mai fi nevoie de vouchere fizice sau bani cash. Plata cursei se face, astfel, prin voucher digital, cu selectare rapidă direct din aplicaţie.

Prin sistemul de administrare complet Star Taxi Corporate, companiile pot accesa cu uşurinţă istoricul fiecărei călătorii, având la dispoziţie un raport complet despre transportul fiecărui angajat.

Toţi şoferii disponibili în aplicaţia Star Taxi sunt incluşi automat în serviciu, detaliile fiecăruia dintre ei fiind disponibile încă de la începutul cursei, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb