Starbucks, posibil să-şi vândă operaţiunile din Marea Britanie

F.D.
Companii / 17 iulie 2022

Starbucks, posibil să-şi vândă operaţiunile din Marea Britanie

Starbucks explorează o vânzare a operaţiunilor sale din Marea Britanie, deoarece se confruntă cu concurenţa din partea operatorilor mai noi, a informat publicaţia The Times ieri, citând surse apropiate situaţiei, transmite Reuters, potrivit News.ro.

Lanţul de cafenele a cerut firmei Houlihan Lokey să analizeze interesul pentru afacerea sa din Marea Britanie, articolul adăugând că compania se confruntă cu concurenţa lanţurilor de cafenele rivale precum Pret A Manger, Tim Hortons şi Costa.

Afacerile Starbucks din Marea Britanie reunesc peste 1.000 de cafenele din Marea Britanie şi au aproximativ 4.000 de angajaţi acolo.

Potrivit The Times, compania nu a iniţiat "un proces formal de vânzare" a afacerii sale din Marea Britanie şi a continuat să evalueze opţiunile strategice" pentru operaţiunile internaţionale deţinute de companie.

Compania nu a răspuns imediat solicitării de comentarii din partea Reuters. Starbucks şi-a suspendat estimările pentru anul fiscal curemt. în raportul privind veniturile din cel mai recent trimestru, după ce a ratat ţintele analiştilor de pe Wall Street din cauza restricţiilor dure din China privind Covid-19, care i-au afectat vânzările.

Starbucks, care s-a confruntat în ultima perioadă cu eforturile recente de sindicalizare a forţei de muncă din SUA, caută un succesor permanent al directorului general, în timp ce Howard Schultz rămâne CEO interimar.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. dpdv forex miscarea e buna ... vad gbp usd la sub 1.05 si apoi sub paritate (deci gbp mai ieftin decat 1 usd) - dar aceste nivele le prevad pentru urmatorii 3-5 ani , nu imediat.

    dar miscarea in sine are sens (avand in vedere ca isi fac veniturile in gbp si le exporta la compania-mama in usd). In traducere din "limba contabila" :) ... degeaba se straduiesc si muncesc si vand ca nebunii in UK daca mai apoi profiturile sunt "topite" de variatia valutara gbp/usd.  

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb