Startup-ul ucrainean Finmap a atras fonduri de 1 milion de euro

D.T.
Companii / 1 martie 2023

Startup-ul ucrainean Finmap a atras fonduri de 1 milion de euro

Finmap, o platformă ucraineană de gestionare a cash flow-ului, dedicată micilor afaceri, a obţinut o nouă rundă de investiţii de 1 milion de euro de la fondul de investiţii polonez-american SMOK Ventures, în calitate de investitor principal, şi de la o serie de fonduri de investiţii şi investitori privaţi, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, co-fondatorul şi partenerul general al SMOK Ventures, Paul Bragiel, a investit în peste 400 de companii în cariera sa, printre care UBER, Stripe, Niantic, Unity şi Zappos, iar aceasta este prima dată când fondul investeşte într-un proiect ucrainean. CEO-ul tbi bank, Petr Baron, fondul de investiţii ceh Presto Ventures şi compania de investiţii Capital Genetics s-au alăturat acestei runde de finanţare, amplificând investiţiile anterioare pentru dezvoltarea Finmap.

Această finanţare va fi destinată activităţilor de marketing şi extinderii serviciilor în Polonia şi Turcia, extinderii echipei şi consolidării prezenţei în ţări vorbitoare de limba engleză şi spaniolă, precizează sursa. În plus, compania analizează posibilitatea de a intra şi în România şi Grecia.

Oleksandr Solovei, Finmap, Co-fondator, afirmă că: "În ciuda provocărilor constante, continuăm să dezvoltăm compania şi să ne extindem în noi ţări. Misiunea noastră este de a ajuta antreprenorii să îşi înţeleagă mai bine afacerile, prin intermediul unui produs uşor de utilizat".

Principalul produs al Finmap este o soluţie de tip cloud pentru browsere şi aplicaţii iOS, care ajută proprietarii de afaceri să-şi gestioneze mai uşor şi convenabil finanţele, atât ale companiei, cât şi pe cele personale, adaugă sursa. Instrumentul este integrat în peste 2.800 de bănci europene, precum şi în servicii precum PayPal, Wise, Revolut, ApiXDrive sau Fondy, şi permite clienţilor să gestioneze şi portofolii de criptomonede. Pentru utilizatorii ucraineni, există integrări cu PrivatBank, monobank şi PUMB.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb