Stefanini intră în parteneriat cu Philip Morris International

D.T.
Companii / 19 aprilie 2023

Farlei Kothe, CEO Stefanini EMEA

Farlei Kothe, CEO Stefanini EMEA

Stefanini Group, companie din domeniul tehnologiei care ofera soluţii de transformare digitală, îşi extinde operaţiunile - inclusiv în România şi Polonia - datorită câştigării unui contract de cinci ani pentru furnizarea serviciilor de IT pentru angajaţii Philip Morris International (PMI), companie de tutun care îşi propune să creeze un viitor fără fum, informează un comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, numărul de persoane recrutate este confidenţial, iar angajarile au avut loc în perioada noiembrie 2022 - februarie 2023. Compania a reacţionat rapid la nevoile noii relaţii angajând specialişti din domenii diverse în conformitate cu cerinţele PMI din acest parteneriat nou.

Stefanini a fost selectată în noiembrie 2022 şi va furniza servicii de suport pentru service desk, suport onsite, alături de servicii, precum End Point Management, ITAM şi servicii M365. Serviciile vor fi furnizate în 29 de limbi pentru cei 79.800 de utilizatori ai PMI, care se află în peste 80 de ţări şi 140 de locuri, inclusiv birouri, fabrici şi magazine, arată sursa.

"Stefanini şi-a demonstrat capacitatea de a răspunde cerinţelor noastre specifice de-a lungul mai multor ani, combinând flexibilitatea şi agilitatea pentru a construi un parteneriat de încredere în vederea transformării operaţiunilor noastre prin inovare şi automatizare. Avem încredere în

extinderea relaţiei noastre şi în soluţiile propuse de echipa Stefanini", a declarat Ivan Betsch, Director Digital Workplace&Collaboration la Philip Morris International (PMI).

"Suntem nerăbdători să extindem parteneriatul pe care îl avem cu PMI şi să prezentăm beneficiile abordării noastre de co-creaţie, care implică o colaborare profundă şi o flexibilitate totală pentru a satisface cerinţele exacte ale PMI", a afirmat Farlei Kothe, CEO Stefanini EMEA.

"Serviciile pe care le vom livra, precum Natural Employee Experience Technology (N.E.X.T.), sunt în zona de service desk şi enterprise. Competenţele echipei, coachingul digital şi serviciile precum dezvoltare în ServiceNow ne-au diferenţiat faţă de concurenţii noştri", a spus Rik Demeulemeester, Vice President of Strategic Sales, Stefanini EMEA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb