STS şi numărul cu noroc

SORIN ROŞCA STĂNESCU
Editorial / 23 septembrie 2020

STS şi numărul cu noroc

I.V. Stalin a şocat întreaga planetă atunci când a rostit un mare adevăr. Şi anume că nu este important cine votează, ci este important cine numără. Cu alte cuvinte, voturile pot fi măsluite. Şi asta s-a întâmplat de multe ori. Exact pe reţeta lui Stalin, au fost inversate rezultatele la primele alegeri desfăşurate după ocuparea României de către sovietici. Şi astfel au ajuns comuniştii la putere. Acum, cunoscutul avocat Georghe Piperea ne reaminteşte de asemenea practici. Pe care le aduce la zi, semnalând pericolul.

Există două sisteme prin care alegerile din România sunt urmărite, verificate, monitorizate şi numărate. Ambele fiind utilizate de o instituţie militarizată. Este vorba de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. Despre care, de multe ori, s-a vorbit mai direct, mai pe ocolite, în sensul că se implică la greu în politică şi falsifică alegerile. În funcţie de interesele pe termen scurt, mediu şi lung ale statului subteran. Care pot coincide sau nu cu interesele statului aflat la vedere. Cum pot decurge din această perspectivă alegerile din acest an?

SIMPV. Sistemul informatic de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului ilegal. Este primul sistem. De tip informatic. În spatele acestuia, există o impresionantă infrastructură. SICPV. Adică sistemul informatic de centralizare a proceselor verbale. Din nou, în spate există o infrastructură asupra căreia drepturile STS sunt exclusive. Nu cred că mai există alte state democratice sau pretins democratice în care o structură militarizată, deci dependentă oficial de o ierarhie a statului, în fruntea căreia este plasat un preşedinte partizan, să primească cu atâta generozitate de la populaţie puterea de a monitoriza alegerile. Monitorizarea se poate transforma în prestidigitaţie. Aşa cum corect ne avertizează avocatul Gheorghe Piperea. Domnia sa face însă o greşeală. Ne comunică faptul că singura soluţie pentru a opri sau a diminua posibila manipulare este ca cetăţenii să meargă în număr mare la vot. Am să-l dezamăgesc. Dacă STS manipulează cele două runde electorale care urmează, o va face indiferent de numărul persoanelor care se prezintă la vot. Din simplu motiv că oricum rămâne o masă critică de cetăţeni care stau acasă şi care, la o adică, pot să apară în banca de date prin intermediul softurilor contrafăcute drept votanţi. Şi, în plus, există o marjă semnificativă a voturilor declarate nule, cu care, din nou, softurile STS se pot juca. La rândul ei, doamna Gabriela Firea cheamă, aşa cum este şi firesc, bucureştenii la vot, asigurându-ne că a luat toate măsurile pentru ca sănătatea acestora să nu poată fi pusă în pericol. Aşa o fi. Dar, atenţie, doamna Firea nu putea să ia nicio măsură pentru ca votul curat să nu fie pus în pericol.

Atrag din nou atenţia că STS, ca instituţie, precum şi şefii structurii militarizate s-au implicat deseori - şi au fost produse aceste dovezi - în bătălia politică. Dacă au făcut acest lucru - şi l-au făcut - şi dacă au puterea de a se implica şi în număratul voturilor, există prezumţia că instituţia poate participa la fraudă. Cu atât mai mult cu cât nu poate fi verificată de nimeni. După cum se ştie, STS este subordonată doar preşedintelui României. Şi punct.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Tandala si Pacala in actiune...

    sint lucruri cunoscute . nu avea cum sa castige al doilea mandat petrov , cand 7 milioane de oameni au votat impotriva lui la referendum .pentru asta opris a fost cocosat de medalii si altele . la europarlamentare 2019 , pdl nu avea cum sa iasa in fata psd ( care a tacut malc ) cand inainte cu cateva zile de abia putea sa adune doua mii de oameni si aia adusi din alte parti . dar toti sint cu bube-n cap sau fricosi sau fripturisti si tac . presa-i cumparata , cenzura-i in floare ....

    in democratie castiga cine are softu”

    Bursa, de ce mai permiteți unui pușcăriaș sa ne intoxice?

DIN ACEEAŞI SECŢIUNE

Editorial

Citeşte toate articolele din Editorial

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb