Studenţii evaluează acţiunile guvernanţilor

O.D.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 13 august 2021

Liderii studenţilor din toată ţara s-au strâns în oraşul Baia Mare pentru a pregăti viitoarele demersuri naţionale. Până pe 20 august, Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) organizează cel mai mare şi mai complex eveniment studenţesc din ţară, Forumul Organizaţiilor Studenţeşti din România (FOSR).

Timp de 10 zile, liderii studenţilor vor evalua acţiunile guvernanţilor din ultimele luni, inclusiv prin raportare la implementarea Programului de Guvernare, la angajamentele solicitate şi asumate în campania ANOSR "Educaţia la Guvernare". Se va discuta gradul de integrare a propunerilor studenţilor în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Programele Operaţionale şi la rectificarea bugetară, în special în privinţa burselor studenţeşti, stabilind măsurile ce se impun faţă de acţiunile guvernanţilor.

Programul evenimentului include, de asemenea, sesiuni de formare pe diverse domenii, organizate în vederea creşterii capacităţii organizaţiilor studenţeşti de a reprezenta studenţii la nivel local, dezbateri privind problemele acute ale tinerilor şi ateliere de lucru pentru stabilirea strategiei federaţiei în următorul mandat. FOSR reprezintă momentul în care mişcarea studenţească din România îşi stabileşte viziunea pentru următoarea perioadă, fiind de asemenea primul eveniment de amploare marca ANOSR după instalarea pandemiei, cu participanţii vaccinaţi, cu excepţia cazurilor medicale speciale. Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România este federaţia naţională studenţească, non-guvernamentală şi non-partizană care, de peste 22 de ani, are ca scop principal reprezentarea intereselor comune ale studenţilor din România, apărarea şi promovarea drepturilor şi obligaţiilor acestora, cât şi stimularea participării lor la actul educaţional şi la viaţa socială, economică şi culturală. ANOSR reuneşte studenţi din 19 centre universitare din întreaga ţară, din 30 de universităţi, atingând un număr de 111 organizaţii membre.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Studenții trebuie să iasă în stradă împotriva Sectei martorilor lui Covid, nu să bata câmpii cu altele.

    1. Mie mi se pare mai ok ce fac ei, decat sa iasa in stradă. S-a cam ales praful de ultimele iesiri in stradă. Poate așa va merge. Felicitari oricum studentilor pentru inițiativă. Sper sa fie mai mediatizată concluzia si ceea ce fac ei acolo. Si bravo Bursa !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb