Subscrierile la majorarea de capital al Armătura încep la 20 iunie

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 15 iunie 2007

Acţionarii care au drept de preferinţă pentru subscrierea în cadrul majorării de capital iniţiată de compania Armătura SA Cluj Napoca pot subcrie titluri în perioada 20 iunie - 20 iulie, a anunţat, joi, compania, într-un comunicat publicat la Bursa de Valori Bucureşti.

La sfârşitul lunii aprilie, acţionarii Armătura SA Cluj-Napoca au aprobat majorarea capitalului social cu 4,7 milioane lei, de la 15,23 milioane lei, până la 19,93 milioane lei. Majorarea se va face prim emiterea unui număr de 9,52 milioane de acţiuni cu o valoare nominală de 0,50 lei. Fiecare acţionar care deţine titluri Armătura la data de 20 mai poate subscrie 10 acţiuni noi pentru 32 de titluri vechi deţinute.

Plata acţiunilor subscrise se va face integral, atât pentru subscrierile în cash, cât şi pentru cele cu plata prin virament. Ultima zi de plată acceptată pentru plata prin virament este 20 iulie, precizează comunicatul.

Acţiunile nesubscrise în perioada de exercitare a dreptului de preferinţă se vor redistribui acţionarilor după metoda primul venit primul servit, şi vor putea fi subscrise în intervalul 21-25 iulie 2007.

Pierderea înregistrată de Armătura pe 2006 a fost de 6,61 milioane lei,de trei ori mai mare decât rezultatul obţinut în perioada similară a anului precedent, când compania a raportat o pierdere de 2,2 milioane lei.

Cifra de afaceri a companiei în 2006 a fost de 29 milioane lei (8,6 milioane euro), în creştere cu 42% faţă de perioada similară a anului precedent, când Armătura a făcut afaceri de de 20,5 milioane lei.

Societatea a fost înfiinţată în anul 1884, la Bucuresti, fiind prima firma producatoare de articole de robinetărie din România sub numele de "Întreprinderea pentru armături pentru gaz, apă şi abur". Compania are un capital social de 15,24 milioane lei (4,5 milioane euro). Titlurile Armătura sunt listate la a doua categorie a Bursei de Valori Bucureşti din februarie 2002, sub simbolul ARM. Ultima cotaţie a fost de 0,57 lei pe titlu, în şedinţa de joi, ceea ce dă o capitalizare de 17,36 milioane lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb