Sumă record atrasă de Joe Biden şi Comitetul Naţional Democrat pentru alegerile din 2020

S.B.
Internaţional / 16 iunie 2020

Sumă record atrasă de Joe Biden şi Comitetul Naţional Democrat pentru alegerile din 2020

Joe Biden şi Comitetul Naţional Democrat au atras în luna mai peste 80 de milioane de dolari pentru alegerile din 2020, cea mai mare sumă obţinută în ciclul electoral din 2020, informează news.ro.

Potrivit sursei citate, campania a anunţat această sumă record prin intermediul unui email trimis luni susţinătorilor. Donaţia medie făcută online campaniei a fost de 30 de dolari.

Luna trecută, majoritatea susţinătorilor finnciari ai lui Biden au fost din sectorul educaţiei. Începând din luna februarie, numărul total al donatorilor online s-a triplat.

Succesul lui Biden în atragerea de fonduri a avut loc în timp ce preşedintele Donald Trump are probleme în majoritatea sondajelor care au avut loc la nivel naţional.

O medie a sondajelor realizată de Real Clear Politics arată că Biden conduce în faţa lui Trump cu şapte puncte procentuale.

Preşedintele este criticat pentru modul în care a gestionat pandemia de coronavirus şi reacţia administraţiei sale la protestele naţionale declanşate după moartea afro-americanului George Floyd în custodia poliţiei din Minneapolis.

Biden a mulţumit donatorilor pentru sprijinul lor, mai ales că unii alegători se luptă cu şomajul în urma pandemiei.

"Înţeleg ce înseamnă aceşti dolari. Când te confrunţi cu incertitudinea şi recesiunea, aţi ales să mă sprijiniţi. Nu voi uita niciodată asta. Şi promit că atunci când voi fi preşedinte nu vă voi dezamăgi ", a spus el.

Peste 40 de milioane de americani şi-au pierdut locul de muncă de când statele au început să impună restricţii ca răspuns la răspândirea coronavirusului.

Biden şi Comitetul Naţional Democrat au atras în aprilie de la donatori puţin peste 60 de milioane de dolari. La momentul respectiv, Trump şi Comitetul Naţional Republican au anunţat că au strâns aproape 61 de milioane de dolari.

Campania preşedintelui Trump şi Comitetul Naţional Republican nu au răspuns unei solicitări de comentarii cu privire la fondurile atrase în luna mai pentru campania electorală.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Poate da Dumnezeu si este ales Biden.Se mai linisteste lumea asta.Daca crapa Kim Jong-un si o ia si pe sora-sa ar fi perfect.Pace,pace,macar patru ani de pace!

    1. Lumea nu se va linisti daca va fi ales socialistul Biden! Cei care se vor linisti vor fi dictatorii Rusiei,Chinei si Iranului! Acesti pradatori vor continua nestingheriti sa ia cu japca teritoriile altor tari si sa destabilizeze sau sa santajeze alte tari mai mici si neajutorate! Cu Biden la Casa Alba,America va deveni din nou o zdreanta! Votati cu Trump!

      Ce teritorii a luat cu japca Iranul?Stiu ca sprijina miscarea Hezbollah din Liban,gruparea Hamas din Palestina,anumite grupari siite din Irak.Stiu ca au drept obiectiv distruderea Israelului si nu sunt de acord cu acest lucru insa si arabii au acelasi obiectiv.SUA considera Iranul principalul stat terorist din lume, insa principalul stat terorist din lume este Arabia Saudita,patria teroristilor.Cati iranieni au participat la atacul terorist din 11 septembrie 2001?Grupari teroriste de toata scarba si groaza precum Al Qaeeda si Isis cu ramificatii in toata lumea,de catre cine sunt sustinute?In niciun caz de catre Iran.Osama bin Laden oare unde s-o fi nascut?Si multi altii.Sunt invatati sa urasca tot ce nu are legatura cu religia lor(wahhabism)in familie,la scoala.Iranieni sunt mici copii fata de ei.Nici nu se compara nivelul de civilizatie intre cele doua tari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb