Superbet oferă sprijin pentru 30 de spitale din România

I.M.
Companii / 11 mai 2020

Superbet oferă sprijin pentru 30 de spitale din România

Grupul Superbet vine ȋn sprijinul celor aflaţi ȋn linia ȋntâi a luptei împotriva COVID-19 şi donează echipamente de protecţie şi biocide, pentru 30 de spitale din România, se arată într-un comunicat al companiei remis Redacţiei noastre.

Conform sursei citate, Superbet este recunoscător pentru eforturile uriaşe pe care personalul medical le face zi şi noapte şi se alătură marilor actori din economie care susţin eroii din sistemul sanitar. Kit-urile pregătite pentru unităţile sanitare din 20 de judeţe, cele mai solicitate în acest moment în lupta cu noul tip de coronavirus, au plecat spre destinaţiile unde sunt atât de aşteptate şi de necesare. Acestea vor fi livrate spitalelor de voluntarii Superbet din ţară, până Miercuri 13 Mai.

Augusta Dragic, preşedintele Fundaţiei Superbet, a declarat: "Ca fost medic chirurg, ştiu câtă nevoie este într-un spital de orice ajutor, mai ales într-o situaţie de criză. Mă bucur pentru că suntem parte din acest efort naţional de ajutorare a sistemului medical şi mulţumesc echipei noastre pentru implicare, atât în Bucureşti cât mai ales în cele 23 de oraşe în care vor ajunge aceste kituri. Cu ajutorul ambasadorilor Superbet, vizibilitatea gestului nostru va creşte şi pariez că va avea puterea unui exemplu."

Potrivit comunicatului, voluntarii Superbet prezenţi pentru a tria, repartiza şi încărca toate kiturile, au avut parte şi de o SuperSurpriză. Li s-a alăturat şi legendarul Ilie Dumitrescu, ambasador de brand Superbet.

"Sunt fericit şi onorat fiindcă particip la această acţiune. Am fost impresionat de gestul Superbet, prima companie din domeniul pariurilor sportive care a acţionat pentru a-i ajuta pe eroii zilelor noastre, medicii din linia întâi. Înţeleg reflexul tuturor de a se autoproteja în această perioadă, dar Superbet a trecut la nivelul următor şi a demonstrat că este un membru activ al comunităţii, capabil să facă diferenţa în momentele dificile.", sunt cuvintele lui Ilie Dumitrescu.

Pe lângă cele 30 de spitale din 23 de oraşe care vor primi câte un pachet standard cu echipamente de protecţie şi biocide, ȋn cadrul campaniei Superbet #PariemPeBine, va fi echipat cu pereţi protectori antibacterieni şi un etaj de la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb