SUPLIMENT GAMBLING/ STUDIU ZION MARKET RESEARCH Sectorul global de gambling online va ajunge la 94 miliarde dolari, în cinci ani

Ziarul BURSA #Companii #Gambling / 3 septembrie 2019

Sectorul global de gambling online va ajunge la 94 miliarde dolari, în cinci ani

Industria jocurilor de noroc online (online gambling) va continua să crească în anii următori, conform unei analize Zion Market Research, care precizează că nimic nu va putea opri aceas-tă evoluţie.

Studiul, preluat de calvinayre.com, preconizează că sectorul global al jocurilor de noroc online va ajunge la 94,4 miliarde de dolari în cinci ani, de la 45,8 miliarde de dolari în urmă cu numai doi ani. Astfel, industria va consemna o rată anuală de creştere agregată (CAGR) de aproximativ 10,9% între 2018 şi 2024, conform sursei.

Potrivit analizei, cea mai mare parte a creşterii poate fi atribuită pieţelor regionale legale din Europa - care includ ţări precum Polonia, Malta, Republica Cehă, Franţa -, dar şi zonei Asia Pacific. O creştere a accesului la Internet, la nivel mondial, facilitează, de asemenea, expansiunea jocurilor de noroc online, potrivit studiului care precizează că aproximativ 46% din populaţia lumii avea acces la World Wide Web în 2016, rată cu 2,5% mai mare faţă de anul precedent.

Expansiunea viitoare a jocurilor de noroc online va fi determinată şi de adoptarea criptomonedelor. Analiza Zion afirmă: "La începutul anului 2017, valoarea totală a criptomonedelor era de aproximativ 17,7 miliarde de dolari şi se estimează că aceasta va creşte în următorii cinci ani. Astfel, este anticipat faptul că utilizarea criptomonedelor în domeniul de online gambling va creşte în timpul estimat".

Cel mai mare segment de creştere este aşteptat în Europa, datorită legalizării domeniului pe acest continent. Spania, Franţa, Italia şi alte ţări s-au alăturat sau se alătură spaţiului, contribuind la crearea unui grup imens de jucători. Asia Pacific se apropie de nivelul din Europa, la fel ca America Latină, scrie analiza Zion, fără să menţioneze modul în care SUA se încadrează în schema de creştere globală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb