SUPLIMENT GAMBLING/ Turismul din Las Vegas ridică veniturile Caesars Entertainment

Ziarul BURSA #Companii #Gambling / 3 septembrie 2019

Turismul din Las Vegas ridică veniturile Caesars Entertainment

Vizitatorii proprietăţilor Caesars Entertainment Corp. din Las Vegas au sporit veniturile realizate la nivel mondial de operatorul american de cazinouri, în mare parte datorită tarifelor în creştere pentru camerele de hotel şi a cheltuielilor din restaurante.

Compania Caesars, care se pregăteşte să fie achiziţionată de rivalul Eldorado Resorts Inc., şi-a redus cheltuielile anuale cu 25 de milioane de dolari în aşteptarea vânzării sale către operatorul regional de cazinouri, potrivit wsj.com.

În trimestrul al doilea din 2019, veniturile Caesars din vânzări au sporit cu 4,9%, în ritm anual, la 2,2 miliarde de dolari. În schimb, compania a consemnat o pierdere netă de 315 milioane de dolari în perioada menţionată, faţă de un profit de 29 de milioane de dolari în anul anterior. Compania a atribuit trecerea pe pierdere unor motive financiare, nu operaţionale. Veniturile din operaţiuni au scăzut cu 4,6%, la 269 milioane de dolari.

Veniturile au fost asigurate de turişti şi de întâlnirile de grup din Las Vegas, inclusiv cele de la renumitul cazinou Caesars Palace. Compania a investit 1,2 miliarde de dolari în renovarea camerelor de hotel în ultimii patru ani şi jumătate, iar până la finalizarea achiziţiei sale de către Eldorado, aproximativ 95% din proprietăţile Caesars vor fi modernizate, potrivit Eldorado.

Caesars, la fel ca alte companii din sectorul jocurilor de noroc, se concentrează tot mai mult pe hoteluri, divertisment şi restaurante, deoarece veniturile din jocuri de noroc au scăzut.

Caesars va deschide nouă unităţi de pariuri sportive în Indiana şi Iowa, în septembrie, în baza unei hotărâri de anul trecut a Curţii Supreme a Statelor Unite ale Americii, care a legalizat efectiv pariurile din domeniu. Compania se aşteaptă să ofere pariuri pe evenimente sportive din şapte state până la sfârşitul anului. "Continuăm să credem că pariurile sportive vor fi un catalizator pentru creşterea companiei în următorii câţiva ani", a spus directorul executiv al Caesars, Anthony Rodio.

În luna iunie, Eldorado, care operează cazinouri în principal pe pieţele mai mici, a convenit să cumpere Caesars, una dintre cele mai mari companii de jocuri de noroc din lume, pentru aproximativ 8,58 miliarde de dolari în numerar şi acţiuni, plus asumarea datoriei. Compania combinată va păstra numele Caesars şi va deveni cel mai mare operator de cazinouri din SUA, cu aproximativ 60 de proprietăţi în 16 state.

Vânzarea este preconizată se se încheie în prima jumătate a anului 2020. Eldorado a menţionat că a identificat economii de costuri de 500 de milioane de dolari care vor fi implementate în primul an după încheierea acordului.

"Sunt încrezător că unirea platformei atractive a proprietăţilor deţinute de cazinourile regionale Eldorado cu activele emblematice ale Caesars din Las Vegas şi portofoliul regional va avea ca rezultat crearea unei platforme de jocuri pregătită pentru succes pe termen lung", a conchis Rodio.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb