Surse: Lupte de putere la Hidroelectrica

Adina Ardeleanu
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 14 iunie 2017

Consiliul de Supraveghere a rămas în cinci oameni

Producătorul de energie "Hidroelectrica" s-a transformat, în ultima vreme, în câmp de bătălie pentru funcţiile de conducere, în condiţiile în care Consiliul de Supraveghere provizoriu, instalat în aprilie, pentru patru luni, a rămas în cinci oameni, din care unul este reprezentant al Fondului Proprietatea.

În prezent, CS-ul este format din Andreea Lambru - preşedinte, Laurenţiu Dan Tudor, Horia Marian Gambuteanu, Andreea Negru şi Oana Valentina Truţă, după demisiile lui Dorin Liviu Nistoran, din motive personale, şi Gheorghe Gabriel Gheorghe, după ce a fost numit secretar de stat. Ulterior, Gheorghe Gabriel Gheorghe a fost ales preşedinte al Romgaz.

Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica are în mâini şi mandatele membrilor Directoratului. Unele surse vorbesc despre faptul că, săptămâna trecută, a existat intenţia înlocuirii Directoratului, însă Ministrul Energiei Toma Petcu ar fi ezitat. Între timp, problemele legate de eventuala remaniere a Guvernului le-au luat faţa celor de la Hidroelectrica.

Totuşi, sursele noastre susţin că pentru Directorat s-ar pregăti Remus Vulpescu, actualmente director general Romaero şi consilier al Ministrului Energiei, dar şi Adrian Volintiru, fost preşedinte AAAS.

De asemenea, Karoly Borbely, Manager Departament Strategie Hidroelectrica, ar dori un post, fie în CS, fie în Directorat.

În luna mai, ministrul Energiei Toma Petcu a fost, în vizită de lucru la Hidroelectrica, admonestând conducerea companiei pentru nederularea investiţiilor şi întârzierea pregătirii listării companiei, potrivit unor surse din piaţă, citate la data respectivă de ziarul BURSA.

Atunci, ministrul Energiei a fost însoţit de consilierul său, Remus Vulpescu.

În luna mai, Ovidiu Agliceru, preşedintele Directoratului Hidroelectrica, a spus că ministrul Energiei Toma Petcu nu le-a făcut reproşuri directorilor Hidroelectrica, în cadrul vizitei de lucru.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Angajatii Hidroelectrica nu au voie sa candideze pentru a fi membrii in CS.

    1. De ce nu se numesc din salariatii companiei cu vechime si carora le pasa de Hidroelectrica. De ce se numesc numai politruci care nu au pregatirea tehnica necesara pentru a conduce aceasta companie ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb