Swiss Hospital Bucureşti a depăşit 800 de intervenţii chirurgicale în 2023

A.V.
Companii #Sănătate / 12 martie

Swiss Hospital Bucureşti a depăşit 800 de intervenţii chirurgicale în 2023

Spitalul privat este cea mai extinsă reţea de clinici de chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă din România, cu prezenţă în 40 de localităţi

Spitalul privat de chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă Swiss Hospital a depăşit 800 de intervenţii chirurgicale realizate în 2023, în blocul operator, de echipele de medici angajaţi şi colaboratori ai reţelei, potrivit anunţului făcut astăzi de companie.

Cele mai solicitate intervenţii, în 2023, în reţeaua Swiss Clinics au fost: implantul mamar, rinoplastia, lipoaspiraţia, abdominoplastia şi blefaroplastia.

Swiss Clinics estimează că, în 2024, liftingul facial va urca în topul celor mai solicitate intervenţii de chirurgie estetică. Estimarea ţine cont de cererea în creştere din primele luni ale anului pentru acest tip de intervenţii - spre exemplu, săptămâna trecută au fost realizate într-o singură zi trei intervenţii de lifting facial în cadrul Swiss Hospital.

Valentin Burada, fondatorul Swiss Clinics, declară: "Estetica medicală din România este condusă de creşterea gradului de conştientizare a publicului asupra aspectului individual, propulsând, astfel, o dorinţă crescută pentru intervenţii. Această schimbare a normelor culturale, combinată cu o conştientizare tot mai mare a diverselor soluţii accesibile pentru o categorie tot mai extinsă de public, a jucat un rol esenţial în traiectoria ascendentă a pieţei. Recunoaşterea şi acceptarea din ce în ce mai mare a intervenţiilor estetice în România reflectă o mentalitate în evoluţie către îmbunătăţirea esteticii personale".

Potrivit estimărilor Swiss Clinics, plaja de vârstă a pacienţilor va fi tot mai extinsă, în timp ce diferenţa între pacienţii de sex feminin versus masculin care apelează la intervenţii de estetică se va diminua.

Anticipând acest trend, în cadrul Swiss Hospital funcţionează o divizie dedicată bărbaţilor, Swiss Men fiind prima divizie de estetică masculină 100% din România. Swiss Men abordează în mod specific soluţionarea situaţiilor de estetică specifice bărbaţilor, precum ginecomastia şi terapii de regenerare capilară.

Tendinţe în estetica medicală

În ultimii ani a existat o creştere a preferinţei pentru procedurile estetice minim invazive şi neinvazive, pe lângă creşterea organică a procedurilor chirurgicale tradiţionale. Alternativele minim invazive/nechirurgicale oferă avantaje multiple în măsură să convingă pacienţii care doresc să apeleze pentru prima dată la intervenţii de estetică, cum sunt cicatricile reduse şi recuperarea mai rapidă.

Intervenţiile chirurgicale şi non-chirurgicale în cadrul reţelei Swiss Clinics sunt realizate în facilităţi moderne, dotate cu cele mai noi tehnologii. În Bucureşti, Swiss Hospital dispune de zece cabinete medicale şi propriul bloc operator, care poate susţine atât intervenţii chirurgicale simple, cât şi complexe, parte a unor intervenţii multidisciplinare.

Spitalul are o suprafaţă utilă de 140 de metri pătraţi şi este desfăşurat pe patru niveluri, având competenţe în sfera chirurgiei plastice, estetice şi microchirurgiei reconstructive, precum şi în domeniul stomatologiei, dermatologiei şi chiropracticii.

Swiss Clinics este cea mai extinsă reţea de chirurgie estetică şi reparatorie din România, care operaţionalizează, în mod direct, trei clinici în Bucureşti, Drobeta-Turnu Severin şi Galaţi, şi un spital în Bucureşti, colaborând totodată în clinici autorizate DSP pentru chirurgie plastică/dermatologie din 40 de oraşe la nivel naţional. Reţeaua medicală a aniversat, în 2023, opt ani de existenţă, timp în care a avut peste 80.000 de pacienţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb