Symantec

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 14 august 2007

1. Testati Symantec Endpoint Protection 11.0 !

2. Symantec Global Services lansează Symantec Foundation IT Risk Assessment

3. Symantec lansează o strategie de unire a mediilor de stocare a firmelor

4. Trainingul angajatilor reduce riscurile IT!

5. Huawei Technologies si Symantec înfiintează o nouă companie!

6. Oracle si Symantec certifică solutiile Veritas pentru centrul de date pe Oracle Enterprise Linux

7. Symantec introduce noua generatie de alertare a securitătii!

8. Symantec protejează consumatorii cu Norton AntiBot!

9. Symantec anuntă venituri de 1,40 miliarde $ în Q1 2008!

1. Noua solutie de la Symantec revolutionează lumea securitătii si infrastructura clientilor. Symantec Endpoint Protection 11.0 combină Symantec AntiVirus cu prevenirea avansată a amenintărilor într-un singur agent si oferă protectie fără egal împotriva pericolelor la adresa laptopurilor, desktopurilor si serverelor.

Clientii pot experimenta o protectie avansată a bunurilor lor critice care este:

Sigură - cu protectie pentru endpoint fără egal împotriva amenintărilor;

Simplă - pentru administrare, care ajută clientii să economisească timp si bani;

Integrată - creată pentru a fi compatibilă cu bunurile existente.

Foarte repede, clientii au obtinut posibilitatea de a-si proteja reteaua folosind cinci dintre cele mai bune tehnologii, care sunt controlate printr-o singură consolă.

Symantec oferă posibilitatea clientilor săi să testeze noua solutie revolutionară si îi încurajează să ofere feedback. Acestia pot vizita Symantec Technology Network la https://forums.symantec.com pentru a împărtăsi comentariile si întrebările lor cu alte persoane care testează solutia si cu experti tehnici de la Symantec. Cu ajutorul clientilor care testează noile solutii, Symantec îsi îmbunătăteste produsele înainte de a le lansa.

Aici puteti descărca versiunea beta a Symantec Endpoint Protection 11.0:

http://www4.symantec.com/Vrt/offer?a_id=42449

2. Symantec Foundation IT Risk Assessment este un serviciu de consultare complet, creat pentru a oferi clientilor o privire de ansamblu în ceea ce priveste expunerea la riscurile IT curente si sfaturi pentru remediere. Serviciul de evaluare a riscurilor infrastructurii IT îmbunătăteste metodologiile si cele mai bune practici Symantec. Este o componentă foarte importantă a programului vast al Symantec Global Services de a ajuta clientii să facă fată la toate tipurile de riscuri IT - securitate, disponibilitate, performantă si compatibilitate.

Expunerea la riscurile IT este din ce în ce mai mare pe măsură ce organizatiile au de-a face cu o mai mare complexitate IT si devin din ce în ce mai dependente de tehnologia informatiei pentru a sustine principalele operatii de business. Companiile de toate mărimile constientizează impactul pe care problemele sistemului IT îl poate avea asupra afacerii lor principale si actionează pentru a controla riscul IT ca parte a unei strategii de management al riscului la nivel enterprise. Symantec Foundation IT Risk Assessment ajută clientii să facă primul pas în ceea ce priveste implementarea unui program complet de management al riscului. Serviciul identifică si prioritizează riscurile IT curente, astfel încât investitiile să fie făcute în proiecte care controlează riscul, costul si performanta IT, pentru profitul maxim al afacerii.

Symantec Consulting îmbunătăteste, de asemenea, instrumentul Symantec INFORM (INFOrmation assurance Risk Model) pentru a obtine informatii cantitative si calitative de la clienti, pentru a genera analize ale fisurilor si raporturi de recomandare a solutiilor. Programul INFORM este un set de instrumente neutre ale vendorilor bazate pe platforma standard unică peer de la Symantec constituită din mai multe de 800 de anchete ale clientilor în ceea ce priveste managementul riscurilor IT.

În ultima etapă a serviciului Foundation IT Risk Assessment, clientii primesc un raport complet care include un sumar al situatiei riscurilor din organizatie, ca si recomandări tactice si strategice pentru remedieri. Cu aceste informatii, clientii au infrastructura necesară pe care să construiască o stategie a riscurilor IT completă. În plus, clientii obtin o privire de ansamblu care le permite să înteleagă care este situatia riscurilor IT, îmbunătăteste performanta IT si echilibrează riscurile si costurile, astfel încât tehnologia informatiei să poată fi folosită pentru a obtine inovatie.

Symantec Global Services este lider în oferirea de servicii si solutii care controlează riscurile IT, ajută la reducerea costurilor si maximizează performanta IT. Consultantii Symantec au lucrat cu 95 % dintre companiile din Top 500 Fortune si au 15 ani de experientă în disciplinele de management al riscurilor IT, inclusiv securitate, disponibilitate, performantă si compatibilitate. Symantec Global Services include Consultare, Educare, Suport Enterprise, Servicii de Control, Răspuns de Securitate si Software ca Serviciu.

3. Compania Symantec a anuntat aparitia Storage United, o initiativă business menită să ajute profesionistii în stocare din mari companii să găsească solutii pentru cauzele care au determinat cresterea costului si complexitatea mediilor de stocare. Strategia Storage United de la Symantec oferă o abordare în ceea ce priveste software-ul pentru a da posibilitatea si celor mai mari si heterogene medii de informatii să-si unească platformele de stocare, punctele izolate de administrare a stocării si operatiile de stocare cu afacerea, oferind stocarea ca serviciu.

Problema Stocării

Symantec estimează că volumul de date se dublează la fiecare doi ani, în timp ce rata de utilizare a stocării rămâne de 30-35%. Cantitatea mare de informatii identice ocupă mult din spatiul scump al sistemelor de stocare, iar organizatiile IT devin constiente că stocarea are un rol important în crearea problemelor de spatiu, putere si răcire, care afectează centrele de date.

Unificarea Platformelor

Un element cheie al initiativei Storage United de la Symantec este de a oferi un nivel complet de protectie a datelor, management de stocare si software de arhivare care este compatibil cu fiecare server important si sistem de stocare din centrul de date. Deoarece Symantec este lider în industrie pe toate aceste piete de stocare, firmele au posibilitatea să creeze un mediu operational standardizat în centrele de date si, în acelasi timp, să îmbunătătească cele mai bune caracteristici si capabilităti.

Unificarea Administratiei

Symantec oferă instrumente care nu doar oferă vizibilitate în întreg centrul de date - în întreg serverul, dispozitive de stocare si de protectie a datelor si de la server la SAN - , ci oferă capabilitătile necesare pentru a conduce activ si pentru a controla mediul de stocare, nu doar pentru a-l monitoriza pasiv. De asemenea, Storage United implică un important efort intern pentru a beneficia de folosirea în comun a integrării si a tehnologiei asa cum se întâmpla la multe din produsele de stocare Symantec.

Unificarea Stocării cu Afacerea

Un principiu cheie al Storage United este angajamentul Symantec să ajute companiile să livreze stocarea ca si serviciu. Deoarece oferă posibilitatea organizatiilor să câstige vizibilitate peste întregul mediu de stocare, să implementeze procese îmbunătătite de utilizare a stocării, să creeze o aplicare de functionare a stocării si să alinieze distribuirea serviciului de stocare la cerintele afacerii, Symantec furnizează infrastructura pentru livrarea stocării ca si serviciu.

"Symantec este singura companie care ajută firmele să răspundă provocărilor tot mai mari în ceea ce priveste stocarea", a declarat Kris Hagerman, group president, Data Center Management, Symantec. "Prin intermediul ofertelor complete de software de stocare care poate fi folosit pe mai mult platforme, Symantec dă posibilitatea organizatiilor IT să îsi unească mediile hardware, punctele izolate de stocare si operatiunile de stocare cu businessul, oferind stocarea ca serviciu", a adăugat Hagerman.

Symantec Global Services ajută firmele să ofere management de stocare

Symantec Global Services oferă expertiză si resurse care facilitează gestionarea riscurilor IT si a costurilor, în timp ce îmbunătătesc performanta mediului de stocare. Consultantii Symantec oferă clientilor suport fără egal pentru produs si strategii pentru a sprijini organizatiile să îsi unească mediile de stocare. Acest lucru duce la reducerea complexitătii si costului folosirii configuratiilor de stocare non-standard si a seturilor de instrumente multi-platform disparate. De asemenea, Symantec Education Services oferă training pentru a sustine clientii să-si maximizeze investitia în tehnologiile de stocare care se adresează complexitătii centrului de date printr-o utilizare mai bună a stocării, cresterea disponibilitătii de stocare, reducerea costurilor si simplificarea managementului de stocare.

4. Potrivit unui studiu realizat de IDC, una dintre cele mai importante firme de analiză de pe piată, si sponsorizat de Symantec Corp., există o puternică legătură între aptitudinile echipei, îmbunătătirea principalilor indicatori ai performantei si alocarea resurselor într-o organizatie IT. Studiul a relevat faptul că echipele IT bine pregătite acordă mai mult timp activitătilor importante care ajută organizatiile să-si controleze mai bine riscul IT, care include securitate, disponibilitate, performantă si compatibilitate. Astfel, se fac economii de timp si bani în ceea ce priveste productivitatea obtinută.

"Multe organizatii IT instalează tehnologie fără a sti efectiv cum să o folosească. Drept rezultat, ele pierd mult timp si bani folosind nepotrivit tehnologia sau neoptimizând functionalitătile ei", a declarat Cushing Anderson, program director, IDC Learning Services. "Prin intermediul educatiei si trainingului potrivit, organizatiile IT îsi pot îmbunătăti semnificativ cunostintele si baza de competente si, de aceea, sunt mai pregătite să controleze si să minimizeze riscurile IT, contribuind la succesul întregii afaceri", a completat Anderson.

Potrivit cercetării, care a inclus mai mult de 200 de echipe IT formate din 2 sau 3 membri, echipele IT bine pregătite sunt mai capabile să îmbunătătească principalele caracteristici si functii ale tehnologiei, ducând la cresterea performantei si a productivitătii. Rezultatele au arătat că angajatii IT bine pregătiti în comparatie cu angajati mai putin pregătiti si cu aptitudini mai slabe dedică mai mult timp activitătilor importante, cum ar fi mentinerea si îmbunătătirea operatiilor, si mai putin timp actiunilor mai putin importante, cum ar fi instalarea solutiilor sau repararea tehnologiilor si proceselor care nu functionează corespunzător.

Studiul a relevat si că echipele IT bine pregătite îndeplinesc cu succes sarcinile de backup fără greseli de aproximativ 60 % mai des decât echipele mai putin pregătite. În ceea ce priveste functia de disponibilitate, angajatii IT bine pregătiti îndeplinesc standardele de configurare a software-ului pentru serverele de productie mai mult de două ori comparativ cu echipele mai slab pregătite.

Cercetarea a arătat că angajatii bine pregătiti sunt mai capabili să anticipeze problemele IT, să desfăsoare actiuni de prevenire si să dezvolte îmbunătătiri operationale deoarece capabilitătile tehnologiilor instalate le sunt familiare.

5. Afacerile din întreaga lume construiesc si mentin retele IP si sisteme IT care suportă un număr tot mai mare de conexiuni. Acest lucru necesită o mai mare performantă de echilibrare si cerinte de disponibilitate cu securitatea sistemului si integritatea datelor. Compania nou înfiintată va ajuta firmele de transport si întreprinderile să răspundă efectiv acestor provocări, oferind aplicatii de securitate si stocare care sunt usor de implementat si care cresc valoarea pentru clienti. Conform IDC, piata mondială de aplicatii de securitate si stocare este de 23 miliarde de $, iar piata din China va depăsi, potrivit estimărilor, 1,1 miliarde $.

Compania formată de Symantec Corp. si Huawei Technologies Co., Ltd va dezvolta si va distribui cele mai bune aplicatii de securitate si stocare pentru firmele de telecomunicatii si întreprinderile din întreaga lume.

"Symantec este un lider de software în acest sens", a declarat Ren ZhengFei, CEO Huawei. "Parteneriatul cu Symantec este o parte a strategiei Huawei de convergentă a All IP si FMC Fixed mobile. Securitatea retelei va reprezenta fundatia pe măsură ce retelele telecom vor migra către un mediu All IP. Parteneriatul ne va permite nu doar să furnizăm cele mai bune solutii de securitate a retelei pentru firmele de transport, dar si solutii profesionale de securitate si stocare pentru întreprinderi, ajutând clientii să construiască o retea mai sigură si mai eficientă", a completat ZhengFei.

Noua companie va avea sediul în Chengdu, China. Huawei va detine 51 % din companie, iar Symantec 49 %. Huawei va contribui cu businessul de stocare si de securitate a telecomunicatiilor, incluzând lantul de aprovizionare integrat si practicile integrate de management al dezvoltării produsului. În plus, noua companie va avea acces la licentele IP (proprietate intelectuală) ale Huawei, capabilitătile de cercetare si dezvoltare, expertiza de fabricare si talentul ingineresc a mai mult de 750 de angajati. Serviciile si infrastructura de suport ale noii compani vor beneficia de modelul de succes al Huawei pentru customer service si suport tehnic, incluzând suport tehnic în întreaga lume si operatii de call center.

"Huawei si Symantec sunt de acord că avem nevoie să inovăm constant si să dezvoltăm noi solutii pentru a mentine ritmul cu riscurile care apar si cerintele de disponibilitate tot mai mari cu care se confruntă providerii de service si clientii enterprise", a declarat John W. Thompson, chairman si CEO Symantec. "Cele mai bune capabilităti de dezvoltare si fabricare a produsului de la Huawei împreună cu cele mai noi tehnologii software de securitate si stocare vor oferi solutii unice, iar clientii vor avea încredere că sistemele lor sunt sigure si disponibile", a mai spus Thompson.

Symantec va contribui cu unele dintre cele mai bune licente de software enterprise pentru stocare si securitate, capital de muncă si expertiza de management. Symantec va contribui, de asemenea, cu 150 milioane $ la cresterea si extinderea noii companii.

Înfiintarea noii companii se va concretiza la sfârsitul anului, tinând cont de regulile si aprobările guvernamentale.

6. Ca răspuns la cererea tot mai mare a clientilor pentru programul de suport Oracle Unbreakable Linux, Oracle si Symantec au anuntat certificarea software-ului Veritas pentru centrul de date cu Oracle Enterprise Linux. Certificarea va ajuta organizatiile care rulează Symantec pe Linux să reducă timpul de instalare si costurile de implementare.

Lansat în 2006 pentru a ajuta la adoptarea Linux în firmele mari, Oracle Unbreakable Linux oferă clientilor cel mai bun suport global din industrie pentru Linux. Oracle Enterprise Linux, o caracteristică a programului Oracle Unbreakable Linux, este compatibil în întregime cu Red Hat Enterprise Linux. Cu această ultimă certificare, clientii Oracle Unbreakable Linux care instalează solutiile Veritas cu Oracle Enterprise Linux vor primi suport la nivel de firmă de la ambii vendori. Această certificare priveste următoarele sase produse de software Veritas pentru centrul de date: Veritas Storage Foundation 5.0; Veritas Storage Foundation pentru Oracle 5.0; Veritas Storage Foundation Cluster File System 5.0; Veritas Cluster Server 5.0, Veritas NetBackup 6.0 Client si Veritas i3.

"Programul de suport Oracle Unbreakable Linux demonstrează o implicare mai hotărâtă, deoarece ne extindem colaborarea cu liderii din industrie pentru a ajuta la adoptarea, dezvoltarea si instalarea Linux în marile firme", a declarat Wim Coekaerts, vice president, Linux Engineering, Oracle. "Clientii enterprise care adoptă Linux vor să îmbunătătească managementul de stocare al firmei, procesele disponibile si standardele importante în mediile lor UNIX. Ca rezultat al colaborării noastre cu Symantec, clientii pot acum instala mai usor solutiile Symantec cu Oracle Enterprise Linux", a mai spus Coekaerts.

Symantec a colaborat, de asemenea, cu Oracle pentru a certifica Veritas Storage Foundation Cluster File System cu Oracle Real Application Clusters pe Oracle Enterprise Linux, Red Hat si SUSE. Această certificare va oferi clientilor Oracle Real Application Clusters care folosesc Linux optiunea de a instala sistemul de fisiere scalabile de la Symantec si solutia enterprise de management al stocării.

"Adoptarea unei infrastructuri standardizate de software care suportă centre de date heterogene permite organizatiilor să reducă complexitatea si costurile, în timp ce nivelul serviciilor creste", a declarat Rob Soderbery, senior vice president, Symantec"s Storage Foundation Group. "Continuând colaboarea cu Oracle, clientii nostri vor avea acum posibilitatea de a instala solutiile Veritas, protectie a informatiilor si management al stocării în fiecare sistem de operare important din centrul de date - inclusiv Oracle Enterprise Linux", a mai spus Soderbery.

Oracle PartnerNetwork este o retea globală de business formată din 19,000 companii care furnizează solutii de software novatoare, bazate pe software-ul Oracle. Prin accesul la principalele produse Oracle, la educatie, servicii tehnice, suport pentru marketing si vânzări, programul Oracle PartnerNetwork oferă partenerilor resursele de care au nevoie pentru a avea succes pe piata globală de astăzi. Partenerii Oracle pot oferi clientilor cele mai bune solutii garantate de pozitia Oracle de cea mai mare companie de software din lume. Partenerii care care pot demonstra cunostinte avansate în ceea ce priveste produsele, expertiză tehnică si dedicare pentru a face afaceri cu Oracle, vor fi calificati pentru nivelul de Oracle Certified Partner. Acesti parteneri primesc un nivel mai ridicat de service, suport, training si certificare de la Oracle.

Oracle Unbreakable Linux este brandul Oracle în ceea ce priveste ofertele de suport global pentru Red Hat Enterprise Linux. Programul de suport Oracle Unbreakable Linux oferă firmelor cel mai bun suport global din industrie pentru Linux si a fost dezvoltat ca răspuns la cererea clientilor pentru suport Linux dedicat firmelor si la necesitatea de a reduce costurile infrastructurii IT. Oracle s-a angajat să furnizeze cele mai bune solutii de suport complet si integrat pentru a ajuta la adoptarea Linux în firme. În plus la această ofertă de suport, Oracle continuă să îmbunătătească capabilitătile Linux în firme (cel mai recent prin adăugarea Oracle Management Pack pentru Linux) si contribuie permanent la comunitate.

Oracle (www.oracle.com) este cea mai mare companie mondială de software.

7. Symantec Corp. a anuntat lansarea noului sistem de alertare a securitătii globale ThreatCon, care a fost îmbunătătit. ThreatCon este un instrument interactiv care alertează utilizatorii în ceea ce priveste starea curentă a securitătii globale pe internet. ThreatCon, un serviciu gratuit, oferă mai rapid utilizatorilor informatii legale pentru protejarea împotriva unei game largi de vulnerabilităti, amenintări si atacuri. Îmbunătătitul ThreatCon introduce un set extins de noi caracteristici pentru a le da utilizatorilor o imagine clară în ceea ce priveste amenintările trecute, ca si cele curente, pe măsură ce se schimbă, pentru a identifica rapid amenintări de interes personal si pentru a căuta detalii critice.

"Peisajul amenintărilor de pe internet este acum caracterizat de amenintări foarte sofisticate, pe mai multe stadii menite în special pentru câstiguri financiare", a declarat Arthur Wong, senior vice president, Symantec Security Response and Managed Services. "Într-un asemenea mediu, este necesar ca utilizatorii să primească informatii relevante cât mai repede, într-un format puternic care oferă o perspectivă largă. ThreatCon a depăsit pragul în care detecta doar malware-ul si vulnerabilitătile pentru a oferi utilizatorilor, în timp real, informatiile de care au nevoie pentru a mentine o stare de securitate stabilă în mediul online de astăzi", a mai spus Wong.

Noul ThreatCon combină multe dintre ariile Symantec, inclusiv blogul Symantec Security Response si DeepSight Threat Management System, ca si sursele din industrie. Spre deosebire de ofertele traditionale care se concentrază asupra malware-ului sau a spamului si care pot oferi doar o hartă a activitătii curente, ThreatCon permite utilizatorilor să cerceteze mai profund atacurile complexe si să supravegheze lista de amenintări care se actualizează permanent.

Pentru a vedea noul ThreatCon, vizitati http://www.symantec.com/enterprise/security_response/.

8. Symantec Corp. a anuntat lansarea Norton AntiBot, prima solutie de securitate din industrie dedicată eradicării "epidemiei" botnet . Norton AntiBot este o solutie de detectare a bot-ului în timp real si de îndepărtare a acestuia. Norton AntiBot monitorizează permanent aplicatiile si procesele PC, oferind un nivel de protectie suplimentar care vine în completarea solutiilor de securitate existente pentru a feri calculatoarele de accesul neautorizat si de falsificare.

"Consumatorii trebuie să stie că pot fi direct implicati în activităti criminale fiind manipulati de botnet-eri. Cealaltă variantă este cea în care le sunt furate propria identitate sau informatiile personale, devenind parte dintr-o retea de calculatoare zombie care fac o gamă largă de activităti criminale, cum ar fi distributia masivă de spam si scheme de email phishing", a declarat Rowan Trollope, senior vice president, Consumer Products Division, Symantec. "Estimăm astăzi milioane si milioane de calculatoare infectate cu acest gen de soft, iar majoritatea acestor utilizatori nu au nicio idee ce se întâmplă în propriul calculator. Norton AntiBot este un instrument important nou pentru întărirea securitătii consumatorului si stoparea amenintărilor ascunse", a mai spus Trollope.

Symantec Security Response a observat că numărul calculatoarelor infectate de botnet continuă să crească. În ultimul raport Internet Security Threat Report (Volumul XI, Martie 2007), Symantec a aflat că în ultimele sase luni ale anului 2006, au fost mai mult de 6 milioane de bot-uri active, cu aproximativ 30 % mai multe calculatoare zombie decât cele observate cu 6 luni înainte.

Spre deosebire de vechii virusi si viermi, bot-urile de astăzi sunt dinamice si evită detectarea, se instalează în secret pe sisteme si le transformă în zombie . Odată instalate, bot-urile pot executa noi comenzi trimise de un master bot pe o bază în progres. Dacă nu sunt îndepărtate adecvat, se pot reinstala, fiind greu de distrus. Norton AntiBot este creat pentru a eradica complet de pe un sistem toate urmele de orice bot sau alt malware identificat.

Consumatorii îsi pot reduce expunerea la aceste atacuri prin instalarea de niveluri multiple de tehnologii de protectie, inclusiv prevenirea accesului neautorizat, detectare pe bază de semnătură si de comportament. Folosind tehnologii complementare, utilizatorii au cea mai eficientă protectie împotriva formelor de malware cunoscut si necunoscut, inclusiv a bot-urilor.

Norton AntiBot foloseste un sistem de detectare activ, euristic, bazat pe comportament care functionează permanent. Această tehnologie analizează constant comportamentul fisierelor si aplicatiilor pentru a asigura că malware-ul invizibil este detectat si eradicat imediat ce face vreun rău. Ca rezultat, Norton AntiBot este o solutie complementară pentru antivirusul existent sau gama de solutii de securitate, inclusiv Norton AntiVirus, Norton Internet Security si Norton 360.

9. Symantec Corp. a anuntat rezultatele financiare pentru primul trimestru al anului fiscal 2008, încheiat la 29 iunie 2007. Veniturile GAAP pentru acest trimestru au fost de 1,40 miliarde $, iar veniturile non-GAAP de 1,42 miliarde $. Veniturile Non-GAAP au înregistrat o crestere de 10 % comparativ cu aceeasi perioadă a anului trecut.

"Performanta din acest trimestru s-a datorat cererii mari pentru multe dintre solutiile principale si noi, ca si realizărilor foarte bune ale echipelor dedicate serviciilor, clientilor si Altiris", a declarat John W. Thompson, chairman si CEO, Symantec. "Am început bine noul an fiscal", a mai spus Thompson.

În primul trimestru al anului fiscal 2008, veniturile Departamentului Clienti de la Symantec au reprezentat 30% din totalul veniturilor non-GAAP si au înregistrat o crestere de 11 % an de an. Veniturile Departamentul de Management de al Securitătii si al Informatiilor au reprezentat 30 % din totalul veniturilor si au înregistrat o crestere de 4 % an de an. Departamentul de Management al Centrului de Date a obtinut venituri reprezentând 28 % din totalul veniturilor si care au înregistrat o crestere de 5 % în fiecare an. Veniturile Departamentului de Servicii au reprezentat 6 % din totalul veniturilor si au crescut cu 13% în fiecare an. Veniturile Departamentului Altiris includ venituri provenite din achizitia Altiris si de la solutiile Ghost, pcAnywhere si LiveState Delivery de la Symantec si au reprezentat 6 % din totalul veniturilor.

Veniturile internationale au reprezentat 51 % din totalul veniturilor non-GAAP din primul trimestru încheiat în iunie 2007 si au crescut cu 12% în fiecare an. Veniturile din Europa, Orientul Mijlociu si Africa au reprezentat 33 % din totalul veniturilor pentru acest trimestru si au crescut cu 15 % în fiecare an. Veniturile din Asia Pacific/Japonia pentru trimestrul întâi al anului fiscal 2008 au reprezentat 13% din totalul veniturilor si au crescut cu 8 % în fiecare an. Veniturile din America, incluzând SUA, America Latină si Canada, au reprezentat 54 % din totalul veniturilor si au înregistrat o crestere de 8 % în fiecare an.

Pentru trimestrul care se va încheia în septembrie 2007, veniturile GAAP sunt estimate între 1,35 miliarde $ si 1,38 miliarde $. Câstigurile GAAP diluate per actiune sunt estimate între 0,07 $ si 0,09 $. Veniturile non-GAAP pentru trimestrul doi, care se va încheia în septembrie 2007, sunt estimate între 1,37 miliarde $ si 1,40 miliarde $. Câstigurile non-GAAP per actiune sunt estimate 0,24 $ si 0,26 $.

Symantec este lider mondial în furnizarea de software, aplicatii si servicii utilizatorilor individuali, întreprinderilor mici si mijlocii si sectorului enterprise, asigurându-le securitatea, disponibilitatea si integritatea celui mai de pret bun al lor: informatia. Detalii pe www.symantec.com.

Acest comunicat de presă vă este furnizat de compania Omnilogic, distribuitor cu valoare adăugată al produselor Symantec în România. Prin introducerea pe piata locală a unor tehnologii de vârf la nivel mondial, Omnilogic se situează în avangarda dezvoltării tehnologice din domeniul IT&C. Pentru detalii despre compania noastră, vizitati www.omnilogic.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb