Târgul Naţional Imobiliar va prezenta oferte între 16.500 euro şi 42 milioane euro

A.C.
Comunicate de presă #Imobiliare / 7 mai 2014

Târgul Naţional Imobiliar va prezenta oferte între 16.500 euro şi 42 milioane euro

La Târgul Naţional Imobiliar (TNI), care va începe vineri, 9 mai, la Palatul Parlamentului - Sala Unirea vor fi prezente 92 de companii expozante cu oferte de locuinţe noi, şi vechi, spaţii comerciale, terenuri din Bucureşti, Ilfov, Valea Prahovei, dar şi alte zone din ţară, cu preţuri cuprinse între 16.500 euro şi 42,7 milioane euro, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Ofertele imobiliare din Bucureşti prezente la TNI pornesc de la valoarea de 16.500 cu TVA 5% inclus pentru o garsonieră situată în ansamblul "Happy Home" de pe Şoseaua Olteniţei, aproape de metrou Dimitrie Leonida şi merg până la 42.761.666 euro + TVA pentru un ansamblu de 3 clădiri de birouri categoria A, aflat în insolvenţă, Swan Office & Technology Park din zona de Nord a Bucureştiului.

Ofertele imobiliare din provincie pornesc de la preţul de 9.000 euro cu TVA inclus pentru o garsonieră din Câmpina, în zona semicentrală.

Printre ansamblurile rezidentiale noi ce participă în cadrul Târgului se numără: Vista Rezidenţial Concept, City Point, Vitan Residence 2, Adora Urban Village, GreenVista Residence , Corbeanca Park, 19th Residence, Cubic Residence, Studio Plus Residence, North Lane Residence, Doamna Ghica Plaza, Metropolitan Residence, Hystria Residence, Apollo Residence Berceni, Mărgelelor 11, Alba Iulia Residence, Brown Residence, New Town Residence, Barcelona Residence, Dream Residence, Militari Residence, Greenfield, Alegria Residence şi altele.

"Având în vedere că nevoia de locuinţe se transformă în cerere doar în prezenţa finanţării, TNI este singurul eveniment imobiliar la care participă cele mai active instituţii financiar - bancare: BRD- GSG, BancPost şi BCR", se mai arată în comunicat.

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) prezintă în cadrul Târgului Naţional Imobiliar oferte de locuinţe pentru tineri ce pot fi cumpărate la valoarea de 326 euro/mp, TVA inclus.

"Proprietăţile în insolvenţă sunt acum la mare căutare. Dacă în anul 2008 o vilă în cadrul complexului American Village Pipera costa între 200.000 şi 400.000 euro, acum vilele din acelaşi ansamblu rezidenţial pot fi cumpărate direct de la lichidator cu preţuri cuprinse între 65.000 euro şi 125.000E euro + TVA. Apartamente de vacanţă cu vedere la mare în Staţiunea Olimp sunt acum accesibile în cadrul TNI cu preţuri de la 40.000 euro + TVA", potrivit organizatorilor evenimentului.

"Trendul clădirilor verzi a luat amploare şi în România. Cu scopul de a aduce în atenţia publicului şi a informa cumpărătorii în privinţa beneficiilor unei case eficiente din punct de vedere energetic şi responsabile faţă de mediu, Consiliului Român pentru Clădiri verzi din România (ROGBC) realizează în cadrul TNI: Green Home Pavilion. În cadrul Green Home Pavilion se prezintă sisteme şi produse pentru case verzi şi se oferă consultanţă gratuită pentru a economisi bani prin alegerea unei locuinţe sustenabile de o calitate superioară", se mai arată în comunicare.

Dezvoltatorul imobiliar Adama participă la TNI cu o serie de oferte speciale, valabile până la finalul lunii mai. Vizitatorii care vor achiziţiona până la 31 mai un apartament într-unul din proiectele Adama finalizate recent în Titan beneficiază de discount-uri de până la 8.500 euro/apartament, echivalentul a aproximativ 10%, în funcţie de modelul apartamentului.

Apartamentele de două camere din Edenia Titan aflate la ofertă specială au suprafeţe cuprinse între 49 şi 59 mp şi preţuri de 59.900 euro (TVA inclus), respectiv 69.900 euro (TVA inclus),reduse de la 65.500 euro şi 78.500 euro.

Cele mai căutate tipuri de apartamente - cele de două camere - intră la promoţie şi în cazul Evocasa Optima II. Unitatile de două camere pot fi achiziţionate aici cu preţuri începând de la 56.900 euro (TVA inclus), reduse de la un preţ de listă de 62.900 euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb