TĂRICEANU, DESPRE SPP: "Nu am fost anunţat că sunt supravegheat"

P.E.
Politică / 9 octombrie 2018

Călin Popescu-Tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat astăzi că în perioada în care a fost supravegheat nu a primit informaţii de la Serviciul de Protecţie şi Pază că ar face obiectul unor măsuri de monitorizare din partea Procuraturii prin Serviciul Român de Informaţii.

"La nedumerirea pe care o aveţi în legătură cu prestaţia SPP v-am răspuns foarte clar, lipsit de echivoc, că în perioada în care am avut parte de această supraveghere nu am primit informaţii potrivit cărora aş face obiectul unor măsuri de supraveghere din partea Procuraturii prin Serviciul Român de Informaţii. Nu am avut din partea SPP nicio semnalizare care să îmi indice că sunt obiectul unei astfel de supravegheri pe perioada cât am beneficiat de serviciile SPP", a afirmat Tăriceanu, la audierea sa din Comisia parlamentară de anchetă a SPP, potrivit Agerpres.

El a precizat că a primit "în urmă cu ceva timp" o informare de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în care a fost înştiinţat "de o serie de interceptări" care s-au făcut în ceea ce priveşte persoana sa.

"Nu pot să vă spun mai mult, pentru că Parchetul de pe lângă Înalta Curte nu a detaliat când, care au fost perioadele când s-a făcut urmărirea mea, care au fost mijloacele tehnice care au fost folosite, ş.a.m.d. E o problemă care rămâne de verificat în ceea ce priveşte mijloacele tehnice, în ziua de astăzi se pot face interceptări de conversaţii nu numai de convorbiri telefonice şi prin alte modalităţi decât plantarea unui microfon. Există diferite modalităţi. Sigur că telefonul, televizorul pot să fie folosite ca mijloace de interceptare în mod curent, acesta este rezultatul tehnologiilor care au evoluat", a spus Tăriceanu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb