Tăriceanu - pe primul loc în topul personalităţilor politice cu cele mai multe intervenţii televizate

Carola Ionescu
Ziarul BURSA #Politică / 22 februarie 2006

La toate personalităţile politice, acţiunile negative, care au constituit motivele intervenţiilor lor pe sticlă, le-au depăşit pe cele pozitive

Premierul Călin Popescu-Tăriceanu a avut 262 de intervenţii televizate în luna ianuarie, devansîndu-l pe preşedintele Traian Băsescu, care a apărut, la principalele posturi de televiziune, de 200 de ori, reiese din raportul de monitorizare realizat de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), în perioada 1-31 ianuarie a.c. Pe locul al treilea se situează Eugen Nicolăescu, cu 114 intervenţii, urmat de Mircea Geoană şi de Codruţ Şereş. Pe ultimele locuri sînt Marian Oprişan, Mioara Mantale şi Marko Bela, cu cîte 15 şi 14 apariţii.

La TVR1, Tăriceanu a avut 54 de intervenţii, dintre care 36 s-au referit la acţiuni negative. Preşedintele Traian Băsescu a apărut pe postul naţional de 35 de ori, 22 dintre cazuri avînd la bază o acţiune negativă. Aceştia sînt urmaţi de Eugen Nicolăes-cu, cu 30 de intervenţii, şi de Monica Macovei, cu 23 de intervenţii. La toate personalităţile politice, acţiunile negative, care au constituit motivele intervenţiilor lor pe sticlă, le-au depăşit pe cele pozitive.

Pe ultimele locuri se situează Adrian Năstase, cu 11 intervenţii, dintre care numai una pozitivă, Adriean Videanu, cu opt intervenţii şi Gheorghe Flutur, cu şase intervenţii.

La TVR2, Tăriceanu a avut 13 intervenţii în luna ianuarie, fiind urmat de Traian Băsescu şi de Eugen Nicolăescu, cu cîte 10 intervenţii. Preşedintele Traian Băsescu a avut cele mai multe intervenţii la Antena 1, respectiv 35, faţă de 23 ale premierului. Ei sînt urmaţi de Dumitru Dragomir, cu 16 intervenţii. Adriean Videanu a apărut pe post de 10 ori, de fiecare dată pentru acţiuni negative. La postul Prima TV, Traian Băsescu a avut 31 de intervenţii, urmat de Călin Popescu Tăriceanu, cu 25, şi de Mircea Geoană, cu nouă intervenţii, situaţia fiind asemănătoare şi la N24. Premierul a avut 72 de intervenţii la Realitatea TV, Traian Băsescu 42, iar Codruţ Şereş 28. Pe ultimul loc se află Răzvan Mungeanu, cu nouă intervenţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb