TĂRICEANU: "Termenul de reconstrucţie a caselor trebuie respectat"

A.G.R.
Ziarul BURSA #Politică / 27 august 2008

Termenul de finalizare a reconstrucţiei caselor afectate de inundaţii - 1 decembrie 2008 - trebuie respectat, a declarat, ieri, premierul Călin Popescu Tăriceanu, în cadrul unei reuniuni de lucru cu res-ponsabilii de lucrările de reconstrucţie, desfăşurate la Palatul Victoria.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, citat de Agerpres, şeful Executivului a discutat cu miniştrii şi secretarii de stat, responsabili cu lucrările de reconstrucţie despre stadiul activităţii de refacere a caselor şi a infrastructurii afectate.

La reuniune au participat ministrul Internelor şi Reformei Administrative, Cristian David, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor, Laszlo Borbely, secretarul de stat de la Ministerul Mediului, Lucia Varga.

Ministrul Cristian David a prezentat, cu acest prilej, un raport elaborat în urma deplasării pe care a efectuat-o la sfârşitul săptămânii trecute în zonele inundate.

În cadrul documentului au fost identificate câteva dintre problemele constatate la faţa locului şi anume necesitatea asigurării condiţiilor de depozitare a materialelor primite, precum şi a celor care urmează să ajungă în localităţile afectate, centralizarea cantităţilor necesare şi întocmirea unei evidenţe stricte a acestora.

Potrivit ministrului David, priorităţile autorităţilor în perioada următoare vizează urgentarea contractării lucrărilor de reconstrucţie, în condiţiile în care până la data de 20 septembrie, toate cantităţile necesare vor fi deja livrate, res-pectiv prioritizarea lucrărilor care trebuie efectuate la infras-tructură, astfel încât să poată fi repartizate fonduri, în regim de urgenţă, de către Guvern, pentru drumurile şi podurile afectate de inundaţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb