TAROM sărbătoreşte 70 de ani de activitate în aviaţie: o istorie bogată, tradiţie şi perseverenţă, la înălţime

R.S.
Companii / 17 septembrie

TAROM sărbătoreşte 70 de ani de activitate în aviaţie: o istorie bogată, tradiţie şi perseverenţă, la înălţime

TAROM, compania naţională de transport aerian civil a României, celebrează 70 de ani de activitate, marcând un moment istoric în aviaţia românească. Înfiinţată în 1954, TAROM şi-a construit de-a lungul decadelor o reputaţie solidă, devenind un simbol al profesionalismului, perseverenţei şi siguranţei în aviaţie. De la primele zboruri interne şi internaţionale, până la cele care au înconjurat globul, TAROM a conectat locuri, oameni şi culturi, oferind mereu servicii sigure şi de calitate, conform unui comunicat transmis redacţiei.

În 1954, primele aeronave TAROM decolau către noi orizonturi, inaugurând o perioadă de dezvoltare şi evoluţie pentru aviaţia românească printr-un zbor istoric către Praga. Zbor după zbor, TAROM a crescut, a descoperit noi destinaţii şi a format generaţii de piloţi şi profesionişti în aviaţie, având mereu ca prioritate siguranţa pasagerilor, potrivit comunicatului.

Astăzi, TAROM este un brand de referinţă în România şi un nume respectat pe cerul naţional şi international, iar în faţa provocărilor recente, compania a demonstrat rezilienţă şi capacitatea de a se adapta, rămânând loială angajamentului său de a oferi servicii de conectare.

"70 de ani pentru TAROM sunt mai mult decât o simplă aniversare. Reprezintă un trecut bogat, o mărturie a devotamentului nostru faţă de pasageri şi a capacităţii de a ne reinventa. Privim cu mândrie la drumul parcurs, dar, mai important, privim spre viitor cu determinarea de a oferi pasagerilor noştri zboruri care să îi contecteze în siguranţă, adaptându-ne în acelaşi timp la nevoile şi aşteptările lor", a declarant Costin Iordache, director general TAROM.

TAROM, 70 de ani, promoţii şi oferte speciale aniversare dedicate pasagerilor:

Pe 18 septembrie, 70 de vouchere aniversare pentru zeci de destinaţii

În data aniversară de 18 septembrie 2024 toate biletele achiziţionate pe site-ul TAROM, în intervalul orar 00:00 - 23:59, vor intra automat într-o tombolă specială. Astfel, 70 de pasageri vor câştiga câte un voucher în valoare de 70 EUR, pe care îl vor putea folosi ulterior pentru cumpărarea unui alt bilet pentru zborurile operate de companie. Câştigătorii vor fi anunţati în data de 23 septembrie 2024, în urma tragerii la sorţi realizate cu ajutorul platformei www.random.org, iar voucherele vor fi valabile până la 31 martie 2025.

Praga, prima destinaţie istorică TAROM, de la 70 EUR!

Pentru a sărbători primul zbor realizat în anul 1954, TAROM lansează o promoţie dedicată pentru prima sa destinaţie istorică, Praga. Prin urmare, în data de 18 septembrie pot fi achiziţionate bilete către Praga, pentru un zbor dus, cu bagaj de cală şi toate taxele incluse, la tarife începând cu 70 EUR. Oferta este valabilă doar în data de 18 septembrie 2024 pentru călătorii efectuate în perioada 1 noiembrie 2024 - 28 februarie 2025.

10.000 de bilete spre Paris, la doar 70 EUR!

În linia aniversară, compania sărbătoreşte şi inaugurarea uneia dintre primele curse regulate de la nivel european, pe relaţia Bucureşti - Paris, lansată în anii 1920 de compania franco - română CFRNA, precursor al TAROM şi prima companie aeriană continentală din istoria aviaţiei. De aceeea, în data de 19 septembrie 2024, TAROM va pune în vânzare 10.000 de bilete către Paris la un tarif special de 70 EUR, valabil timp de 7 zile.

Biletele vor fi disponibile pentru achiziţionare în perioada 19-25 septembrie 2024, iar călătoriile pot fi efectuate în intervalul 1 ianuarie 2025 - 31 august 2025, se menţionează în comunicat.

O aniversare plină de istorie şi tradiţie

Împreună cu ofertele speciale aniversare, TAROM împărtăşeşte cu publicul momente importante din istoria aviaţiei civile şi a companiei. Pe parcursul următoarelor săptămâni, pe canalele de social media ale TAROM, va fi prezentată o serie de postări care evidenţiază momente-cheie istoria aviaţiei civile româneşti şi a TAROM, începând cu anii '20 până în prezent. O incursiune în timp, care aduce în prim-plan evenimente şi poveşti care au modelat aviaţia, precum primele zboruri comerciale, începuturile transportului aerian şi dezvoltarea TAROM de-a lungul decadelor. Evenimente precum punerea bazelor aviaţiei comerciale din România, în 1926, când Poşta Română a încheiat prima convenţie pentru transportul corespondenţei pe calea aerului.

TAROM îşi reafirmă angajamentul de a rămâne alături de pasagerii săi, oferind servicii de calitate şi continuând tradiţia care ne-a consacrat. Vă mulţumim pentru că ne sunteţi alături în această călătorie de 70 de ani şi vă invităm să sărbătoriţi alături de noi această aniversare specială!

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb