Tazz by eMAG îşi extinde flota de livrare cu 100 de maşini

A.B.
Comunicate de presă / 18 noiembrie 2020

Tazz by eMAG îşi extinde flota de livrare cu 100 de maşini

Tazz by eMAG, platformă românească de livrări ultrarapide şi Autonom, furnizor integrat de soluţii de mobilitate şi finanţare, anunţă încheierea unui parteneriat prin care restaurantele sunt sprijinite să îşi continue activitatea în contextul restricţiilor impuse de pandemia COVID-19. Parteneriatul constă în extinderea flotei auto de livrare a Tazz by eMAG cu 100 de autoturisme noi prin intermediul serviciului de închiriere auto pe termen mediu oferit de Autonom, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

"Urmărim permanent să ne îmbunătăţim capacitatea de livrare, iar acest parteneriat va permite Tazz by eMAG să colaboreze cu mai multe restaurante locale şi să extindă echipa de curieri astfel încât să fie şi mai aproape de acest obiectiv", a spus Alin Şerban, CEO Tazz by eMAG.

În urma procesului de extindere, flota Tazz by eMAG numără 2000 autovehicule şi 1000 de biciclete si scutere. Serviciul Tazz by eMAG este disponibil în prezent în 20 de oraşe din România. Curierii vor utiliza maşinile din noua flotă auto oferită de Autonom în Bucureşti, Cluj şi Timişoara. Prin intermediul Tazz by eMAG clienţii beneficiază de mâncare gătită de la peste 2.000 de restaurante, alimente, bunuri de larg consum şi produse disponibile în showroom-urile eMAG, livrate în maxim 60 de minute.

În contextul pandemiei, Tazz by eMAG a crescut cu 800% de la începutul acestui an. Compania trece în prezent printr-o perioadă de expansiune rapidă ce presupune investiţii în dezvoltarea tehnologiei şi a infrastructurii, extinderea echipei, precum şi noi parteneriate cu restaurante şi retaileri.

"Suntem încântaţi să continuăm colaborarea cu Tazz by eMAG printr-un nou proiect şi să punem în mişcare roţile business-ului românesc. De la apariţia pandemiei de COVID-19, platformele de livrare au avut un rol fundamental în susţinerea afacerilor locale mici: restaurante, cafenele şi magazine, ajutându-le să-şi deservească clienţii în continuare, în ciuda circumstanţelor dificile. Cu cele 100 de maşini noi care au intrat în flota Tazz by eMAG, îi încurajăm pe români să sprijine în continuare brandurile locale şi micii antreprenori, beneficiind de livrare rapidă a produselor preferate la domiciliu sau la birou", a declarat Dan Ştefan, cofondator şi coacţionar al Autonom.

Cele două companii locale antreprenoriale, Tazz by eMAG şi Autonom sunt parteneri încă din 2018 pentru soluţiile de mobilitate. De această dată Tazz by eMAG a ales soluţia de închiriere auto pe termen mediu de la Autonom datorită flexibilităţii acesteia, potrivită cu nevoile companiei, şi a riscurilor reduse.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb