Tech Cuisine Smart Home anunţă lansarea ElysAI

F.D.
Companii / 7 februarie

Tech Cuisine Smart Home anunţă lansarea ElysAI

Tech Cuisine Smart Home anunţă lansarea ElysAI, o inovaţie în domeniul consultanţei pentru automatizarea locuinţelor. ElysAI este primul expert virtual dotat cu inteligenţă artificială, conceput să ofere consultanţă de specialitate şi acces la informaţii tehnice detaliate pentru persoanele interesate de automatizarea locuinţelor. Utilizând tehnologia de inteligenţă artificială regenerativă dezvoltată de OpenAI, ElysAI este antrenat să înţeleagă şi să răspundă nevoilor specifice ale utilizatorilor săi, facilitând accesul la tehnologiile de ultimă oră, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, scopul ElysAI este de a demistifica tehnologia smart home, făcând-o accesibilă şi uşor de utilizat de către toţi cei interesaţi de automatizarea locuinţelor lor.

Fiind o platformă bazată pe tehnologie GPT, acronim pentru "Generative Pre-trained Transformer", ElysAI este capabil să răspundă într-un limbaj natural la solicitări şi întrebări complexe despre casele inteligente, poate oferi soluţii concrete de automatizare a unei locuinţe şi sfaturi pentru alegerea celor mai potrivite echipamente în funcţie de răspunsurile pe care le primeşte de la utilizator. Mai precis, poate oferi sfaturi concrete, la orice oră, pentru economisirea energiei cu ajutorul unor termostate inteligente, poate explica pas cu pas într-un limbaj simplu de înţeles cum poate fi realizata o automatizare între dispozitivele inteligente din locuinţă sau poate rezolva probleme tehnice ce pot apărea în utilizarea unor astfel de dispozitive, fără a fi nevoie ca utilizatorul să cerceteze manualele tehnice.

Alexandru Maxineanu, fondatorul Tech Cuisine Smart Home şi al ElysAI, subliniază importanţa acestei lansări: "Am dezvoltat ElysAI cu un scop clar în minte - acela de a sprijini cât mai mulţi oameni să înţeleagă şi să adopte tehnologia smart home într-un mod simplu şi accesibil. Credem că adoptarea tehnologiilor care ne fac viaţa mai confortabilă, sigură şi eficientă nu ar trebui să fie un proces complicat. ElysAI este pasul nostru către accelerarea adoptării acestor tehnologii, deschizând calea către un viitor în care casele inteligente sunt norma, nu excepţia."

ElysAI va fi implementat şi pe website-urile companiei dedicate pieţelor din Ungaria, Cehia şi Slovacia până la începutul verii, oferind astfel consultanţă bazată pe AI în limba nativă a utilizatorilor acestor platforme.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb