TEHNOLOGIE Venituri de miliarde din clipurile video ale altora

O.D.
Ziarul BURSA #Companii / 17 ianuarie 2022

Venituri de miliarde din clipurile video ale altora

Reţelele de socializare continuă să prospere. Pandemia nu le-a afectat deloc activitatea, din contră, oamenii au găsit un refugiu în acestea. TikTok a continuat să-şi crească veniturile, care au fost semnificativ mai mari anul trecut faţă de 2020. Utilizatorii TikTok au cheltuit anul trecut 2,3 miliarde de dolari în cadrul platformei sociale chineze, arată estimarea Sensor Tower, care a luat în calcul şi versiunea pentru China, Douyin. Faţă de cele 1,3 miliarde câştigate în 2020, veniturile TikTok au crescut anul trecut cu 77%. Reţeaua TikTok a fost lansată în China sub numele "A.me" în septembrie 2016 de Zhang Yiming, un an mai târziu fiind "exportată" la nivel global. Doar în ultimul trimestru din 2021 TikTok a câştigat peste 824 de milioane de dolari, mai mult decât dublu faţă de aceeaşi perioadă din 2020, când ajungea la 382 de milioane de dolari.

China a rămas piaţa care aduce cei mai mulţi bani, însă, ultimul trimestru din 2021 a reprezentat doar 57% din veniturile totale, faţă de 85%, cât reprezenta în 2020. După ce, în 2020, a fost blocat în India, extinderea TikTok a scăzut anul trecut cu 25%. De la peste 970 de milioane de instalări în 2020, TikTok a numărat 740 de milioane de instalări în 2021. Cu toate astea, anul trecut, TikTok a devenit prima aplicaţie care nu este deţinută de Meta ce depăşeşte pragul de 3 miliarde de instalări de când există. Timpul petrecut pe TikTok a crescut cu 15% la finalul anului trecut, iar numărul de sesiuni (deschideri şi folosiri) a crescut faţă de aceeaşi perioadă din 2020 cu 30%.

TikTok este aplicaţia mobilă care le permite utilizatorilor să creeze sau să urmărească clipuri video între 3 şi 60 de secunde ca durată. Aceste filmuleţe au pe fundal fragmente din piese muzicale, diferite sunete, dialoguri, sau diferite replici memorabile iar protagoniştii filmuleţelor fie dansează, mimează un dialog sau un cântec ori interpretează scenic pe baza sunetului original. Conform unor estimări, valoarea companiei deţinătoare a acestei aplicaţii a ajuns la 75 de miliarde de dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb