Telerenta îşi extinde reţeaua de automate RentBox printr-o investiţie de 500.000 euro

F.D.
Companii / 10 octombrie 2023

Telerenta îşi extinde reţeaua de automate RentBox printr-o investiţie de 500.000 euro

Startup-ul românesc de tehnologie, Telerenta, care operează singura platformă de închiriere de echipamente electronice din Europa de Sud-Est destinată utilizatorilor casnici, investeşte 500.000 de euro şi extinde reţeaua de automate RentBox, dezvoltată în parteneriat cu Grupul BobNet, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de soluţii pentru retail-ul automatizat din Europa, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, serviciul RentBox a fost lansat la începutul lunii iulie, cu 4 unităţi de tip vending machine, şi va fi completat cu încă 16 automate, până la finalul anului. Automatele vor fi amplasate în centrele comerciale din marile oraşe din România, obiectivul companiei fiind dezvoltarea unei reţele naţionale de automate RentBox de peste 100 de unităţi, în 2024.

Toate componentele RentBox, hardware şi software, sunt dezvoltate şi asamblate exclusiv în România.

"Serviciul RentBox a fost un succes încă de la momentul lansării. În prezent, 2 din 10 comenzi plasate online sunt livrate în unităţile de vending machine. Semnarea unui nou contract cu Grupul BobNet, de extindere a soluţiei de închiriere instant RentBox, cu încă 16 automate, ne aduce mai aproape de realizarea unui milestone în evoluţia accelerată a Telerenta: extinderea în pieţele din afara ţării", spune Mădălin Ilie, CEO Telerenta, menţionând că planurile companiei vizează crearea unei reţele de 1.000 de automate RentBox la nivel internaţional în următorii 3 ani.

"Ne bucurăm să implementăm soluţia BobNet Chain Management System pentru Telerenta, echipa care a identificat faptul că viitorul consumului de electronice este acela bazat pe închiriere şi pe abonamente de servicii, ce aduc la pachet un plus de beneficii pentru utilizatorul final, dincolo de produsul fizic. Cu ajutorul infrastructurii de automate BobNet, Telerenta oferă consumatorilor români posibilitatea de a beneficia oricând de cele mai noi dispozitive electronice şi de a testa cele mai potrivite produse pentru nevoile lor", spune Victor Popuşoi, fondatorul companiei BobNet. "Ambiţia noastră este să contribuim semnificativ la automatizarea retailului, în special a lanţurilor de retail, cu ajutorul tehnologiilor dezvoltate de BobNet, inclusiv tehnologia software de gestiune automată a operării oricăror lanţuri de retail, şi folosind dezvoltările inovative ale punctelor de vânzări complet automatizate".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb