TEODOROVICI: "Românii au nevoie de siguranţă, unitate şi speranţă, nu de panică şi ameninţări cu dezastre sociale"

I.M.
Politică / 8 noiembrie 2019

Eugen Teodorovici (Sursă foto: Twitter)

Eugen Teodorovici (Sursă foto: Twitter)

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, susţine că "lucrul bine făcut al lui Iohannis este de-a dreptul stricat şi abandonat", iar membrii Guvernului iau deja "antidepresive la doar trei zile de la preluarea puterii". "Nu toţi oamenii pot fi manipulaţi la nesfârşit", crede Teodorovici, care afirmă că "românii au nevoie de siguranţă, unitate şi speranţă, nu de panică şi ameninţări cu dezastre sociale".

"Lucrul bine făcut al lui Iohannis este de-a dreptul stricat şi abandonat. Normalul este sub perfuzia anormalului. Guvernul «meu» e deja pe antidepresive şi interpretează la unison aria şocului şi disperării la doar trei zile de la preluarea puterii", a scris, joi seară, pe Facebook, Eugen Teodorovici.

Acesta afirmă, de asemenea, că "imaculatul Barna s-a cam umplut de pete".

"Onestul antreprenor a devenit cam penal. Încep să se dărâme miturile despre cinstea, onestitatea, decenţa şi competenţa oamenilor noi din politică.

Începe să se simtă mirosul putred de mucegai din straturile dese de tencuială galben-penelistă şi albastru-useristă şi din spatele dulapului" a mai scris preşedintele executiv al PSD.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Nu exista un om mai pervers, abject si grobian decat asta...nu-ti doresc decat sa ti se intoarca tot binele pe care il faci pt tara asta

    1. Comisia Europeana a prognozat o crestere economica pe 2019 la 4.1%

      BERD la 4% 

      FMI la 4%. 

      S-ar putea sa vedem pe ultimele 9 luni o crestere de 4.5%. Ca dupa aceea se va alege dezastrul, asta se va intampla cu siguranta.

    Este impresionanta impostura, lipsa de respect si responsabilitate a acestuia, a sclavizat romani pe vecie prin sumele exorbitante imprumutate sa acopere pomenile electorale si nu investitii in educatie, infrastuctura, sanatate.

    A intervenit manipuland bursa prin informatii si decizii luate in timpul de functionare a bursei fara ca aceasta sa fie suspendata sau prealabil informata, aducand pierderi/castiguri incorecte investitorilor. 

    A introdus nenumarate decizii cu un efect dezastor puntru emitenti (companiile bursiere) care au fost ulterior ameliorate sau anulate. 

    A pus fuctionari ANAF-ului sa jupuiasca si parjoleasta tot ce prind prin conturile contribuabilor solvabili, sau cel putin asa deduc eu din experienta personala de peste 6 ani cu fuctionari ANAF Fetesti. 

    Care au facut rectificari la rectificariele anterioare si de fiecare data apar sume diferite la aceleasi venituri, imi mentioeaza o suma si o data de plata prin email sau telefon si dupa ce fac platile conform acestor informatii, vad dupa o perioada ca am de plata penalizari si dobanzi pentru ca era o alta suma si o alta data. 

    Ma cunosc personal de prin 2012-2013 stiau foarte bine situatia mea (plecat din 2001 cu dubla cetetenie din 2007, care vine in concedii in Romania maxim o luna pe an, de multe ori nu am venit 2-3 ani la rand) inca de atunci, am mentionat ca nu doresc sa platesc eu ron in plus decat sunt obligat sa o fac. 

    Acum cateva zile am aflat ca eu sunt scutit nu numai de plata CASS=pensie pentru veniturile obtinute in Romania (arenda pentru pamantul mostenit, dividente si castigurile din vanzarea actiunilor pe BVB) ci si de CAS=contributii de sanatate, conform formularului 603, care mi se aplica. 

    Pana acum m au jupuit de peste 20 000 ron. 

    A avut altcineva aceias experienta? 

    Stie cineva cum pot recupera acesti bani? 

    Este posibil ca ziarul bursa, (singurul ziar romanesc pe care il citesc si chiar zilnic) sa faca un articol de informare cu privire la obligatiile fiscale ale investitorilor romani la BVB, mentionand si cazul diasporei, poate asa or decide mai multi sa investeasca si pe BVB, nu numai pe bursele mari europene sau USA? 

    Stie cineva cum pot fi trasi la raspundere fuctionari ANAF-ului pentru greselile/dezinformarile facute?

    Va multumesc, astept comentarii constructive nu denigratoare la faptul ca dorim pomeni ca suntem mai speciali daca suntem plecati, noi contribuim la sanatate afara, personal nu am doctor de familie in Romania, nu am apelat la serviciile unui spital de stat din ziua cand am plecat, de cate ori am fost la doctor aici am fost la privat si am platit cheltuielile pe care nu le au acoperit asigurarile de sanatate pe care le am de afara.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb