TeraPlast lansează NeoTer, un sistem de încălzire prin pardoseală

G.D.
Companii / 27 septembrie 2022

TeraPlast lansează NeoTer, un sistem de încălzire prin pardoseală

TeraPlast lansează NeoTer, un sistem de încălzire prin pardoseală de ultimă generaţie, cu un grad ridicat de eficienţă energetică şi avantaje semnificative din perspectiva consumului de energie pentru încălzire şi a impactului asupra mediului, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, NeoTer este calibrat pe nevoile actuale ale consumatorilor, în acord cu noile tendinţe de construcţie şi dezvoltare a locuinţelor. Sistemul NeoTer reprezintă o soluţie de încălzire fiabilă, aplicabilă atât construcţiilor noi, cât şi proiectelor de renovare.

Pentru fabricarea NeoTer, TeraPlast utilizează o nouă linie de producţie, complet automatizată, cu cea mai avansată tehnologie disponibilă în piaţă. Procesul de producţie este sigur, modern şi extrem de precis. Acesta asigură sistemului calitate şi durabilitate în condiţii optime de utilizare.

"Cu ocazia lansării sistemului NeoTer facem un pas esenţial în strategia noastră de creştere a prezenţei TeraPlast pe piaţa sistemelor de instalaţii interioare. Soluţiile tehnice folosite în procesul de fabricaţie asigură un produs de înaltă calitate, durabil şi adaptat nevoilor individuale", a afirmat Ovidiu Gurău, director comercial TeraPlast. "Consumul redus de energie pentru încălzirea clădirilor reprezintă un avantaj major într-un context în care resursele energetice au cunoscut o creştere semnificativă a preţurilor. De asemenea, prin economiile ce se pot face utilizând acest sistem de încălzire prin pardoseală contribuim şi la acţiunea comună de atingere a obiectivelor climatice." A adăugat dl Gurău.

NeoTer by TeraPlast este un sistem complet şi modern de încălzire prin pardoseală. Acesta cuprinde ţevi PE-Xa şi PE-RT, cu barieră de oxigen, şi dimensiuni de la 16mm până la 32 mm, în funcţie de necesarul proiectului. Clienţii beneficiază de 10 ani de garanţie, consultanţă în proiectarea sistemului de încălzire prin pardoseală şi termen redus de livrare.

Sistemul NeoTer foloseşte agent termic de temperatură joasă şi este o soluţie ideală inclusiv în cazul utilizării surselor de energie regenerabilă. Încălzirea prin pardoseală aduce economii importante de energie. Consumul poate fi redus cu aproximativ 14% comparativ cu sistemul clasic care foloseşte calorifere. Dacă sistemul de încălzire are ca sursă de agent termic o centrală în condensaţie sau o pompă de căldură, în funcţie de forma clădirii, gradul de izolare şi configuraţia instalaţiei de încălzire, economisirea de energie poate să crească până la 40%.

Sistemele de încălzire prin pardoseală au devenit o constantă în dezvoltarea imobiliară din Europa de Vest în ultimele trei decenii, iar în România s-a observat o extindere a acestei alternative în ultimii 5-7 ani, cu un mare potenţial de creştere în continuare.

Beneficii ale sistemul de încălzire NeoTer:

Nivel ridicat de confort termic prin eliminarea zonelor cu temperaturi reci, fără a afecta umiditatea din încăpere;

Consum redus de energie;

Uşor de montat; fără întreţinere periodică.

Spaţiu suplimentar disponibil prin eliminarea caloriferelor, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb