Terminalele ZebraPay acum şi în Billa

C.P.
Companii / 12 octombrie 2010

ZebraPay, compania care furnizează primele terminale de plată instant din România, anunţă introducerea aparatelor, într-o primă etapă, în trei locaţii Billa din Bucureşti (Titan, Drumul Taberei şi Barbu Văcărescu) şi în magazinele din Constanţa şi Ploieşti, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Pe lângă acestea, terminalele ZebraPay pot fi găsite în alte patru reţele de retail. Astfel, aparatele sunt deja funcţionale în hipermarket-uri Kaufland, Auchan, Cora si Carrefour.

Directorul general al companiei ZebraPay, Radu Ciorbea, a declarat: "Prin intermediul terminalelor noastre clienţii vor putea realiza diverse operaţiuni cu plata instant, cash, simplu şi rapid. Astăzi se pot efectua la terminalele ZebraPay: reîncărcări ale cartelelor de telefonie mobilă prepaid, se pot cumpăra bilete CFR sau ringtone-uri şi se poate achiziţiona credit pentru convorbiri internaţionale. De asemenea, în viitor, clienţii vor putea achita facturi, cumpăra jocuri pentru telefoane mobile sau programe informatice, şi vor putea să se aboneze la ziare şi reviste. Gama de servicii nu se va limita la cele de mai sus, terminalele ZebraPay constituind un punct de atracţie pentru clienţi prin uşurinta şi flexibilitatea de care dau dovada".

Directorul companiei consideră că îmbinarea comerţului electronic oferit prin intermediul terminalelor ZebraPay cu oferta magazinelor va atrage clienţi noi. În opinia sa, instalarea terminalelor în locaţii de tip supermarket reprezintă un avantaj pentru retaileri pentru că aceştia pun la dispoziţia clienţilor servicii moderne şi complementare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb