Tezyo donează echipamente de protecţie cadrelor medicale din Spitalul Clinic "Dr. Victor Babeş"

M.A.
Companii / 30 aprilie 2020

Tezyo donează echipamente de protecţie cadrelor medicale din Spitalul Clinic "Dr. Victor Babeş"

Tezyo, parte a grupului Otter Distribution, în parteneriat cu Crucea Roşie Română, donează cadrelor medicale din Spitalul Clinic "Dr. Victor Babeş" din Bucureşti 100 de echipamente speciale de protecţie, 1.000 de perechi de mănuşi şi 200 de perechi de saboţi medicinali, materiale indispensabile în asigurarea îngrijirii complexe a persoanelor afectate de pandemie, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, unitatea medicală din Bucureşti este în prima linie în lupta cu noul Coronavirus şi este printre primele centre din România care tratează persoane infectate. "Echipa de medici şi personal auxiliar a spitalului are nevoie de toată susţinerea noastră în această perioadă dificilă, în care siguranţa lor este extrem de importantă. Pe această cale, TEZYO, parte a grupului Otter Distribution, le mulţumeşte celor care îşi fac datoria în aceste momente dificile în spitale, cadrelor medicale şi întregului personal auxiliar pentru implicarea şi sacrificiile pe care le fac pentru ca tuturor să ne fie bine", se menţionează în comunicat.

Acţiunile de CSR ale TEZYO se derulează sub platforma #eusiaimeifacemfaptebune, iar solidaritatea oamenilor exprimată prin orice gest mărunt ajută şi inspiră. În timpuri complicate, puterea stă în comunitate, în solidaritatea membrilor, dar şi în solidaritatea dintre diferite comunităţi, susţin reprezentanţii companiei.

De asemenea, Tezyo a oferit spre licitaţie 50 de perechi de pantofi Epica în campania iniţiată de grupul de Facebook La Primul Bebe, #PrimaLinie, iar fondurile obţinute au fost folosite de către Asociaţia Dăruieşte Viaţă în achiziţionarea de echipamente medicale pentru spitalele din prima linie. Nu în ultimul rând, compania s-a alăturat iniţiativei "Împreună facem un pas pentru viitor"a partenerilor de la Băneasa Shopping City, unde am oferit 100 de perechi de saboţi medicinali destinaţi personalului medical, prin intermediul asociaţiei Dăruieşte Viaţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb