Thales prezintă HELIXVIEW, un scaner care elimină procedura de deschidere a bagajelor la controlul de securitate

F.D.
Companii / 6 iulie 2022

Thales prezintă HELIXVIEW, un scaner care elimină procedura de deschidere a bagajelor la controlul de securitate

Controalele de securitate din aeroporturi sunt un proces complex şi stresant, în timp ce pasagerii jonglează cu bagajele, lichidele şi dispozitivele electronice. Pentru a simplifica controalele dinainte de îmbarcare, Thales a dezvoltat scanerul HELIXVIEW, care ar putea revoluţiona experienţa din aeroport atât pentru pasageri, cât şi pentru companiile aeriene, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, HELIXVIEW este un scaner fix compact şi uşor care combină un sistem electronic de scanare cu raze X, bazat pe nanotehnologie, cu un sistem de reconstrucţie a imaginii 3D. Cu această soluţie instalată la punctele de control de securitate, pasagerii nu vor mai fi nevoiţi să scoată obiecte din bagajul de mână.

Tehnologia utilizată detectează articole interzise de toate tipurile, de la explozibili şi cuţite, până la arme dezasamblate ale căror piese sunt împrăştiate în mai multe genţi. Sistemul oferă operatorului instrucţiuni imediate în legătură cu o posibilă ameninţare care implică bagajul de mână.

Preocupările legate de securitatea aeroportuară rămân ridicate în rândul pasagerilor, al personalului din aeroporturi şi al companiilor aeriene. Punctele de control pentru bagajele de mână necesită, prin urmare, dispozitive de nouă generaţie, avansate din punct de vedere tehnologic - imagistică 3D, detecţie automată şi rapidă, reducerea ratei de alarme false. Mai puţin voluminos şi mult mai uşor, HELIXVIEW ajută aeroporturile să optimizeze spaţiul de care dispun.

În plus, pentru o întreţinere mai rapidă, HELIXVIEW are un mecanism simplu şi fix, fără niciun element rotativ. Orice ajustare sau schimbare de piese se face rapid şi uşor.

"Sunt foarte încântată să prezint HELIXVIEW, noul nostru scaner de aeroport. Sunt convinsă că pasagerii vor aprecia acest sistem de securitate inovator şi ergonomic, care permite controale mai uşoare şi mai rapide. Această nouă tehnologie va spori securitatea şi confortul, cu un raport optim cost-performanţă", a precizat Yannick Assouad, Thales.

HELIXVIEW este un produs care vizează certificarea până la sfârşitul anului 2023, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb