Tiberiu Trotea şi Andrei Maioreanu candidează pentru Consiliul de Supraveghere al CEO Oltenia

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Energie / 24 august 2016

Tiberiu Trotea şi Andrei Maioreanu candidează pentru Consiliul de Supraveghere al CEO Oltenia

Actualizare 17:45 Surse din Ministerul Energiei: Trotea nu figurează pe lista scurtă pentru Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia

Tiberiu Trotea nu a fost selectat pe lista scurtă pentru Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia (CEO), au confirmat surse din Ministerul Energiei pentru publicaţia Pandurul.ro.

Surse spuneau că Trotea ar fi pe locul 3 şi că sigur va face parte din Consiliul de Supraveghere. Alţii îl dădeau director la Divizia Minieră. Trotea a confirmat că şi-a depus candidatura, dar despre selectarea sa nu ştia nimic, precizează publicaţia citată.

(I.S.)

-----------

Lista scurtă cu cei 7 candidaţi pentru Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia (CEO) ar trebui finalizată, conform legii, până la finalul acest luni, cel mai târziu cu 15 zile înainte de 12 septembrie, când va avea loc Adunarea Generală a Acţionarilor, potrivit unor surse din piaţa de energie.

Tiberiu Trotea, candidat pentru postul de membru în Consiliul de Supraveghere al CEO, a declarat, ieri, în exclusivitate pentru Radio Infinit, că CEO poate fi redresat prin disciplină şi o echipă bună. Domnia sa consideră că are pregătirea necesară ca să facă parte din Consiliul de Supraveghere, amintind că este una dintre persoanele care au militat pentru crearea Complexului Oltenia, pentru ca Turceniul, Rovinariul şi Işalniţa să nu se mai concureze pe piaţa de energie.

Tiberiu Trotea a fost numit, în 2010, de Adriean Videanu, ministrul economiei de la acea vreme, în funcţia de director general al Complexului Energetic (CE) Rovinari. Tiberiu Trotea a fost şeful Exploatării Miniere Rovinari din cadrul complexului şi consilier judeţean ales pe listele PDL. De asemenea, a mai fost director general al Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia şi, totodată, una dintre persoanele susţinute în 2008 de PDL Gorj pentru şefia CE Turceni, conform Mediafax.

Andrei Maioreanu, consilier judeţean al PSD Gorj, se află, de asemenea, pe lista scurtă pentru desemnarea membrilor Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, potrivit Gorjexclusiv.ro. Maioreanu a declarat că a trecut prin două interviuri şi a prezentat proiectul său în legătură cu societatea în conducerea căreia doreşte să fie desemnat. Potrivit Gorjeanul.ro, Andrei Maioreanu a fost acuzat de incompatibilitate, întrucât era consilier judeţean PSD şi totodată director general adjunct al SC Hidroelectrica Serv SA Bucureşti.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb