tIMOn: Ofertă de locuinţe în valoare de peste 1 miliard de euro

Adina Lateş
Companii #Construcţii / 22 octombrie 2015

tIMOn: Ofertă de locuinţe în valoare de peste 1 miliard de euro

Târgul Imobiliar Naţional - tIMOn găzduieşte, într-un moment de relansare a construcţiilor noi din România o ofertă de locuinţe noi a căror valoare de piaţă depăşeşte 1 miliard de euro, informează un comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

"Lansarea într-o singură zi, în premieră în România, a unui număr de peste 30 de proiecte rezidenţiale noi, cuprinzând apartamente şi vile, ridică investiţia totală cu peste 150 de milioane de euro.

Prima zi de tIMOn în cifre: suprafaţă expoziţională de 2900 mp, 20.000 de locuinţe noi, 250 de proiecte rezidenţiale, 140 de expozanţi, 30 de prezente exclusive; acestea sunt cifrele care confirmă tIMOn că cel mai mare târg imobiliar din România", se arată în comunicat.

Potrivit unei analize realizate şi auditate de compania de consultanţă Real Time, preţul mediu pe metru pătrat util al locuinţelor promovate la tIMOn este de 1.050 de euro, cu 15% sub media pieţei. În aceste condiţii, dezvoltatorii şi companiile imobiliare aduc la tIMOn cea mai bună oferta de pe piaţă atât din punct de vedere al preţului, cât şi al suprafeţelor locuinţelor din zonele centrale.

Printre proiectele lansate în exclusivitate la tIMOn se numără Central Garden Pipera, Dimri West Towers, Arttemple Residence, EcoVillas, White Lotus Residence, Pipera Lake, Beach Side Residences, Rotar Park, Lake Side Residences, Predeal Apartments, Rezidenţial Ştiubei, APX IMMO, Decebal Rezidenţial, Lacul Morii Rezidenţial, Mogoşoaia Rezidenţial, Valetta Residence, Parisian Views, Rotasului Apartments sau Docentilor Residence.

APX IMMO VITAN, reprezentat de agenţia RealTime, este cel mai nou proiect rezidenţial al dezvoltatorului APX IMMO Property ce se lansează la tIMOn, după Decebal Voroneţ Residence şi Nerva Traian I, ÎI şi III. Ansamblul, situat în zona centrală a oraşului, va cuprinde 64 de apartamente cu 2 şi 3 camere, de dimensiuni cuprinse între 55 şi 111 metri pătraţi, preţul fiind de 1.100 euro/mp +TVA.

City Garden Pipera, dezvoltat de un grup de investitori din Asia, este localizat în zona Nord a Capitalei, cea mai dinamică parte a Bucureştiului. Ansamblul va avea 24 de case în prima faza, urmând să fie dezvoltate alte 3 faze de construcţie totalizând aproximativ 120 de case. Complexul are că termen de finalizare luna ianuarie 2016. Luna această şi pe perioada târgului vilele sunt disponibile la vânzare la preţuri promoţionale de de 110.000 fără TVA.

Arttemple Residence, un alt proiect lansat în premieră la tIMOn, amplasat pe Stradă Petre Ispirescu, în apropiere de Calea 13 Septembrie, va cuprinde un bloc de 15 locuinţe, la preţuri de 67.500-101.000 euro.

Rotar Parc Residence, amplasat pe Bd. Iuliu Maniu lângă staţia de metrou Păcii, este dezvoltat de către Rotar Residence pe un teren de 32.815 mp, din care spaţiu verde 15.570 mp. Cu o valoare de investiţie de aprox. 48 mil. euro, ansamblul rezidenţial va cuprinde 1268 de apartamente, fiecare beneficiind de parcare subterană sau supraterană, cu preţuri între 30.000 euro şi 62.500 euro, dar şi 8.000 mp de spaţii comerciale.

De asemenea, complexul Exigent One din zona Politehnică, din vestul Bucureştiului, este lansat la tIMOn, având 238 de apartamente cu una, două şi trei camere. Preţurile în complex pornesc de la 43.500 euro şi ajung la 104.900 euro. Cam în aceeaşi zona va fi lansat şi Virtuţii Residence, cu 70 de apartamente care vor fi vândute cu 1.150 euro/m.p. util (tva 5%).

Atria Invest aduce la tIMOn complexul White Lotus cu 41 de apartamente în Voluntari, iar ISG Residence vine cu două proiecte ISG Residence ÎI pe Stradă Fabrică de Chibrituri, 13-15, în imediată apropiere a Parcului Carol şi Springville din Mogosesti, Adunaţii Copăceni, la 10 minute de Parcul Comana şi doar 25 de kilometri până în centrul Bucureştiului. ISG Residence ÎI cuprinde în total 180 de apartamente în 4 blocuri, iar Springville are 80 de case.

Potrivit sursei citate, agenţia imobiliară Imoteca va lansa în exclusivitate la tIMOn mai multe proiecte, totalizând circa 600 de locuinţe, respectiv American Village, Aviaţiei Apartments, Parisian Views, Rotasului Apartments şi Docentilor.

Alte proiecte prezentate exclusiv la tIMON sunt Rezidenţial Ştiubei din sectorul 3 în zona Mihai Bravu (30 unităţi locative) şi Titan Sun Park sector 3 cu 180 de locuinţe.

A XXVIII-a ediţie tIMOn - Târgul Imobiliar Naţional începe astăzi, în pavilionul expoziţional din Piaţă Constituţiei din Capitală şi se va desfăşura până duminică, 25 octombrie, între orele 10:00-20:00, de joi până sâmbătă şi 10:00-17:00, duminică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb