Tomac critică sondajul "scăpat în presă" de USR - PLUS

F.B.
Politică / 27 octombrie 2019

Eugen Tomac (Sursă foto: Twitter)

Eugen Tomac (Sursă foto: Twitter)

Liderul PMP Eugen Tomac critică sondajul "scăpat în presă" de USR - PLUS în care Dan Barna este cotat cu 18% la prezidenţiale, iar candidatul PMP Theodor Paleologu este pe locul 6 şi prezintă un alt sondaj, despre care afirmă că este bazat pe "o cercetare sociologică solidă şi profesionistă" şi în care Barna are 13%, iar candidatul PMP este pe locul 4, cu 8%.

El remarcă, într-o postare pe Facebook că avem parte de o campanie electorală atipică, fără dezbateri, fără programe prezidenţiale prezentate, dar cu atacuri murdare la adresa candidaţilor integri şi cu o inflaţie de sondaje neasumate, prezentate pe surse sau asumate parţial de diferite entităţi cu scopul de a manipula.

"Ultima dezinformare grosolană vine din partea celor care se prezintă drept oameni care fac altfel de politica şi în încercarea de a-şi linişti susţinătorii au strecurat în presa un presupus sondaj prin care deformează în stil PSD. Este păcat ca aceste practici ticăloase se lipesc şi de cei care au venit cu mesajul "noi suntem altfel şi nu vă minţim". Îi provoc pe cei din USR-PLUS, azi la 30 de ani de la revoluţie, să publice integral sondajul "scăpat" în presă, din care rezultă că Dan Barna are peste 18%, iar Theodor Paleologu are o intenţie de vot mai mică decât Hunor", scrie Tomac

El cere USR-PLUS să demonstreze alegătorilor lor că nu mint şi că sunt ceea ce pretind, "nişte oameni noi şi cinstiţi in politică".

Acesta subliniază că "singurul candidat aflat pe trend de creştere este Theodor Paleologu, iar toţi ceilalţi şi-au atins limitele în susţinerea populaţiei, de aici şi explicaţia că nimeni nu îşi doreşte o dezbatere cu cel mai bun candidat".

Conform unui sondaj difuzat pe grupul de comunicare internă al USR, Dan Barna se situează pe locul al treilea în topul prezidenţiabililor, după Viorica Dăncilă care are 23,4% în intenţiile de vot, în creştere faţă de măsurătoarea precedentă, şi Klaus Iohannis, care are o cotă electorală de 39%, în uşoară scădere.

Paleologu este pe locul 6 în topul prezidenţiabililor, cu 3,8%, după Kelemen Hunor, dar cu tendinţă de creştere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb