Tomis Park a demarat vânzarea unităţilor din faza a treia a proiectului

G.B
Companii #Construcţii / 20 iulie 2021

Tomis Park a demarat vânzarea unităţilor din faza a treia a proiectului

Tomis Park, unul dintre cele mai importante ansambluri rezidenţiale aflate în construcţie în Constanţa, a demarat vânzarea unităţilor din faza a treia a proiectului, care va include 252 de unităţi în urma unei investiţii de 21 de milioane de euro, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, primele două faze ale proiectului, însumând 466 de apartamente, au fost vândute în proporţie de peste 98% cu un an şi jumătate înainte de termenul prevăzut pentru livrare (începutul lui 2022 pentru faza întâi, respectiv începutul lui 2023 pentru faza a 2-a), consultantul imobiliar şi agentul exclusiv de vânzare al proiectului fiind SVN Romania. Avansul mediu încasat până în prezent este de 30%.

În total, Tomis Park Constanţa va include aproximativ 700 de apartamente în urma unor investiţii totale de 59 de milioane de euro. Proiectul va pune la dispoziţia locatarilor numeroase facilităţi, printre care un parc, locuri de joacă pentru copii, spaţii comerciale, o grădiniţă şi aproape 1.000 de locuri de parcare. Preţurile unităţilor incluse în faza a treia a proiectului pleacă de la 62.000 de euro + 5% TVA.

"Constanţa s-a creionat în ultimii ani ca a doua piaţă rezidenţială regională majoră din România, după cea din Cluj - Napoca. Numărul proiectelor dezvoltate în oraş este în creştere şi dacă proiectul este bine conceput iar strategia de vânzări este adecvată, poţi înregistra rezultate foarte bune, cu un procent de aproape 100% din unităţi vândute încă din fazele incipiente ale construcţiei", a declarat Maria Andrei, vicepreşedinte SVN Romania.

Constanţa a înregistrat de altfel cele mai bune rezultate de vânzări de locuinţe în 2021 dintre cele mai mari pieţe rezidenţiale regionale din România, cu o creştere anuală de 172% a numărului de imobile vândute în primul semestru din 2021, potrivit datelor Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

Dezvoltatorul Tomis Plus a finalizat anterior aproape 1.000 de locuinţe în Constanţa şi în Bucureşti. SVN Romania este una dintre cele mai mari companii de consultanţă imobiliară active în România, având operaţionale şi două birouri regionale în Braşov şi Cluj - Napoca. Compania este lider pe segmentul rezidenţial, cu peste 20 de proiecte rezidenţiale în portofoliu, în Bucureşti, Braşov, Cluj - Napoca, Constanţa, Sibiu şi Oradea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb