TotalSoft anunţă o creştere cu 19% a cifrei de afaceri în trimestrul I 2024

R.S.
Companii / 1 august

TotalSoft, Gorkem Tursucu

TotalSoft, Gorkem Tursucu

TotalSoft anunţă o creştere cu 19% a cifrei de afaceri în primul trimestru din acest an, comparativ cu perioada similară din 2023, la 8,9 milioane EUR, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, totodată, compania şi-a stabilit un obiectiv conservator de creştere cu 11% a cifrei de afaceri în 2024 faţă de anul precedent, în linie cu creşterea medie a pieţei estimată pentru acest an. Deşi ţinta oficială, rezervată, este stabilită la 34,5 milioane EUR cifră de afaceri, conducerea companiei este încrezătoare că poate fi atinsă o creştere anuală de 15%.

TotalSoft îşi reafirmă totodată angajamentul pentru inovaţie şi oferirea de produse şi servicii care să aducă valoare şi avantaje competitive clienţilor săi şi anunţă alocarea a 5 milioane de euro pentru continuarea investiţiilor în portofoliul de soluţii pentru a răspunde noilor cerinţe ale pieţei, precum şi în dezvoltarea echipei sale şi a reţelei de parteneri.

Investiţiile angajate pentru perioada 2024-2025 vor asigura TotalSoft o creştere semnificativă, până în 2027 compania urmând să atingă o cifră de afaceri anuală de 100 milioane de euro.

În acest context, acţionarii companiei au aprobat mărirea capitalului social la 31,4 milioane de euro, ceea ce reprezintă o declaraţie puternică asupra deciziei de a atinge ţintele de dezvoltare propuse.

Creştere de 19% a cifrei de afaceri în trimestrul I 2024

În primul trimestru al acestui an, TotalSoft a înregistrat o creştere de 19% a cifrei de afaceri comparativ cu perioada similară din 2023. Această creştere este atribuită în principal lansării de noi produse şi adoptării tehnologiilor emergente, dar şi extinderii pe noi pieţe externe cu soluţii dedicate industriei financiar-bancare precum Origination şi Client Portal. Astfel, în următorii ani, TotalSoft se pregăteşte de o creştere semnificativă, susţinută de investiţiile strategice derulate în ultimii ani şi în prezent, se menţionează în comunicat.

În 2024, în contextul unei pieţe globale de software care se aşteaptă să crească cu aproximativ 13.8%, TotalSoft îşi va consolida poziţia prin continuarea investiţiilor strategice care vizează produsele sale dedicate domeniilor producţie, distribuţie, servicii financiare şi construcţii şi preconizează o evoluţie a cifrei sale de afaceri cu 11%-15% comparativ cu 2023.

Investiţii în soluţii bazate pe Inteligenţă Artificială, în dezvoltarea echipei şi în extindere internaţională

În 2023, TotalSoft a investit peste 5,5 milioane EUR în dezvoltarea portofoliului său de produse şi a angajat alte 5 milioane EUR pentru acest an. Din această sumă, în primul semestru valoarea investiţiilor a depăşit deja 2,8 milioane EUR. În total, în ultimii trei ani, compania a realizat investiţii record de peste 13,5 milioane EUR, demonstrând un angajament constant pentru inovaţie şi dezvoltare.

"Anul 2023 a fost unul plin de provocări, dar a adus şi numeroase oportunităţi de a ne îmbunătăţi produsele şi procesele interne," a declarat Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft. "Am investit masiv în soluţiile Charisma şi am continuat să sprijinim dezvoltarea echipei".

Investiţiile în cercetare şi dezvoltare (R&D) au permis companiei să integreze tehnologiile emergente în suita sa de produse şi să dezvolte noi funcţionalităţi şi soluţii software. Un exemplu ar fi lansarea versiunilor cloud sau SaaS ale mai multor soluţii, precum: ERP, Financial Solutions, HCM Solutions, Chatbot, WMS, Onboarding & Contract Origination.

Totalsoft a deschis, de asemenea, soluţiile sale către integrări cu diverse aplicaţii şi tehnologii pentru a oferi soluţii complete de digitalizare clienţilor săi. În acelaşi timp, investiţiile au vizat infrastructura tehnologică necesară migrării către soluţii cloud şi SaaS care oferă flexibilitate şi scalabilitate clienţilor. Aceasta a fost dublată de măsurile avansate de securitate cibernetică implementate pentru a proteja datele şi aplicaţiile clienţilor TotalSoft.

Pentru a susţine creşterea, în 2024, compania a lansat două programe de internship - sub egida "TotalSoft Bootcamp" - pentru recrutarea de noi talente cu scopul de a sustine dezvoltarea accelerată a tinerilor în zona de consultanţă în soluţii digitale şi programare software.

În paralel, TotalSoft investeşte în automatizarea soluţiilor digitale pe baza Inteligenţei Artificiale.

Creşterea la 100 milioane EUR a cifrei de afaceri în 2027 va fi bazată atât pe dezvoltarea soluţiilor şi produselor sale dar şi pe extinderea reţelei de parteneri pe plan local şi internaţional, care să vândă, să implementeze şi să dezvolte gama de aplicaţii software de business Charisma.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb