Tradeville introduce noi facilităţi pentru investitori

A.I.
Piaţa de Capital / 30 iulie 2022

Societatea de servicii de investiţii financiare Tradeville, care la gala de premiere a performanţelor bursiere din 2019 organizată săptămâna trecută de Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a primit printre altele Premiul pentru inovaţie în industria de brokeraj, continuă să se concentreze pe adoptarea noilor tehnologii, printr-o dezvoltare fără precedent a arhitecturii IT şi oferă posibilitatea investitorilor de a opera transferuri din şi în Revolut, din 3 august, se arată într-un comunicat al societăţii remis, astăzi, Redacţiei.

Mihaela Bîciu, director general Tradeville a menţionat: "În 2020, Tradeville şi-a propus să accelereze digitalizarea completă a experienţei de tranzacţionare la BVB şi pe marile burse internaţionale. Într-o perioadă dificilă, reuşim să facem acest lucru prin propriile noastre soluţii. Platforma de tranzacţionare Tradeville este dezvoltată «in-house», adaptată la nevoile investitorilor şi disponibilă pentru toate device-urile. Deschiderea online a unui cont de tranzacţionare Tradeville este, de asemenea, dezvoltată de noi înşine. Suntem de peste 25 de ani pe piaţa de capital, aşa că avem experienţa şi expertiza necesare pentru a oferi cea mai bună, mai rapidă şi mai sigură experienţă de tranzacţionare".

Pe lângă Premiul pentru inovaţie în industria de brokeraj, Tradeville a mai obţinut la gala BVB premii pentru Participantul anului pe segmentul de retail şi Cel mai activ intermediar pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti.

De asemenea, Tradeville a ocupat primul loc în topul brokerilor în luna iunie, după volumul intermediat, cu tranzacţii de peste 218 milioane lei.

"Avansul semnalează revenirea investitorilor de retail pe bursă, încurajaţi de simplificarea deschiderii conturilor de tranzacţionare şi de alte facilităţi introduse de către firma de brokeraj, dar şi de evoluţiile de pe piaţa locală şi cele internaţionale", se arată în comunicat.

Tradeville a introdus anul acesta o serie de facilităţi care au crescut accesibilitatea bursei pentru investitori, între care simplificarea deschiderii unui cont de tranzacţionare: conturile sunt operate în prezent 100% online, deschiderea lor nu presupune hârtii tipărite sau birocraţie, şi reducerea semnificativă a sumei minime iniţiale de alimentare.

"Ca urmare, în perioada 16 martie - 15 mai 2020, Tradeville a deschis de trei ori mai multe conturi de tranzacţionare faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior şi şi-a dublat cota de piaţă la Bursa de Valori Bucureşti", menţionează casa de brokeraj.

De la începutul anului, Tradeville a tranzacţionat o valoare de peste 1,34 miliarde lei. În prezent, are o cotă de piaţă de aproape 15% şi este lider de piaţă pe segmentul investitorilor retail şi în tranzacţionarea online la Bursa de Valori Bucureşti.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Felicitari! De astfel de oameni are nevoie piata de capital.

    Nu recomand Tredville, au mărit comisioanele în doi ani.Semnezi un contract cu anumite comisioane și peste câteva luni îți sunt mărite.

    Dacă le dai feedback negativ te trezeste cu telefon de la angajați și te ceartă . 

    Dacă nu ești un client profitabil pentru ei reziliaza contractul..

    Mentionez că, în 2019 am plătit comisioane de 5000$ la Tredville, iar daca în 2020 nu am mai avut tranzacții au reziliat contractul actiunile pe NASDAQ au fost vândute fără să le dau acceptul,bani nu au intrat în 48 de ore sau 2 zile lucrătoare și cu actiunile de pe BVB le au băgat în asa zisul cont depozitar. 

    1. Sunt la ei din 2017 si nu confirm nimic din cele spuse de tine. Am avut initial comision fix si ulterior am solicitat sa trec la comisionul variabil, care era mai convenabil. Daca rulajele/portofoliul scade sub plafon, comisioanele cresc, bineinteles.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb