"Tradeville", lider incontestabil pe "Sibex"

IZABELA SÎRBU
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 2 septembrie 2009

"Tradeville", lider incontestabil pe "Sibex"

Casa de brokeraj "Tradeville" Bucureşti şi-a menţinut poziţia de lider în topul celor mai activi intermediari de la Bursa de la Sibiu (SIBEX) şi în luna august, cu un număr de 82.620 de contracte încheiate, consolidându-şi astfel poziţia şi în clasamentul anual, unde ocupă de asemenea prima poziţie, potrivit unui comunicat al Bursei SIBEX.

"Estinvest" Focşani a ocupat poziţia a doua, cu un rulaj de 57.207 de contracte realizate, fiind urmată de "KBC Securities" Bucureşti, la o distanţă de aproape 9.000 de contracte încheiate.

Liderul anului trecut, respectiv SSIF "Broker" Cluj-Napoca, s-a clasat pe locul patru, cu 40.255 de contracte, coborând cu două locuri faţă de luna iulie.

SSIF "Intercapital Invest" Bucureşti a staţionat pe poziţia a cincea, cu 24.053 de contracte, în timp ce casa de brokeraj "Delta Valori Mobiliare" s-a situat pe locul şase, cu 19.832 de contracte încheiate.

În august, pe piaţa Sibex au tranzacţionat 34 de intermediari, care au încheiat în total 246.380 de contracte, cu 42% mai mult faţă de luna iulie.

Tranzacţiile cu titluri TLV au propulsat "BT Securities" pe prima poziţie la Bursă

Casa de brokeraj "BT Securities" a ocupat locul întâi în topul intermediarilor de la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), în august, cu tranzacţii de 128 milioane de lei, după ce a intermediat vânzarea a 1,2% din acţiunile "Băncii Transilvania" (simbol TLV), în schimbul sumei de 5 milioane de euro.

În urma tranzacţiilor, BT Securities şi-a consolidat cota de piaţă la circa 9,5% în august, ocupând locul doi în clasamentul de la finele primelor opt luni la BVB.

Pe locul al doilea s-a situat "Rai­ffeisen Capital & Investment", care a intermediat 9,07% din tranzacţiile realizate pe Bursă luna trecută, valoarea tranzacţionată fiind de 122,77 milioane de lei.

Podiumul a fost completat de "ING Bank Amsterdam - Sucursala Bucureşti", cel mai activ intermediar pe piaţa de titluri de stat listate la Bursă, cu tranzacţii totale de 116,48 milioane de lei. Cu toate acestea, ING Bank a rămas liderul intermediarilor de la BVB, după primele opt luni, intermediind tranzacţii totale de 683 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb