Traficul în Focşani Mall a crescut cu 60%, de la deschiderea unui cinematograf

Elena Deacu
Companii / 4 august 2015

De la deschiderea din luna decembrie 2014 a Cinematografului Colours şi a zonei de restaurante, cu o investiţie de 700.000 de euro, traficul în centrul comercial Focşani Mall a crescut cu 60%, atingând peste 15.000 de vizitatori pe zi.

Totodată, proprietarii Promenada Mall Focşani continuă investiţiile, astfel că, începând cu 1 august, mall-ul şi-a schimbat denumirea din Promenada Mall Focşani în Focşani Mall. Noul nume este completat de un nou slogan şi un nou logo. Investiţia în rebranding a fost de 50.000 euro.

Ionuţ Dogaru, Country Manager Resolute Lar România (Compania de Asset Management a centrului comercial), a declarat: "Ca mall, locul unde oamenii vin să îşi înnoiască garderoba, aparatura sau mobilierul, este în firea lucrurilor să ne reinventăm şi noi. Astfel, «A true shopping delight» acum este «Pentru întreaga familie», mesaj pe care îl transmitem şi prin logo-ul centrului comercial, reprezentat de un fluture cu aripi colorate. Această schimbare va fi comunicată printr-un şir de evenimente, concursuri şi surprize pentru public, acţiuni ce vor avea loc pe parcursul lunilor august şi septembrie".

Întreaga investiţie s-a ridicat la suma de 50.000 euro şi reprezintă creaţia identităţii vizuale şi a sloganului şi modificarea acestora pe toate materialele de comunicare cu clienţii (reclama luminoasă de pe mall, materiale publicitare, materiale de identificare folosite în mall, etc).

Centrul Comercial Promenada Mall a fost inaugurat în septembrie 2008, fiind cel mai mare centru comercial din Focşani, cu o suprafaţă închiriabilă de 45.000 mp. şi 1.250 de locuri de parcare. Complexul, închiriat în proporţie de peste 90%, include o mare varietate de branduri precum Carrefour, Brico Depot, Cinema Colours, C&A, New Yorker, Deichmann, Orsay, Intersport, Altex, Marionnaud, Steilmann, Domo, Kendra, B&B, Benvenuti, Spartan. Focşani Mall este administrat de Resolute Lar România, cel mai important specialist independent în managementul activelor imobiliare deţinute de instituţii financiare. Resolute Lar activează în România de peste 6 ani, având în curs de dezvoltare şi administrare o gamă largă de proprietăţi şi are o vastă experienţă atât în gestionarea de proiecte imobiliare cât şi a garanţiilor imobiliare ataşate creditelor, în România şi pe plan internaţional.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb