TRANSAVIA: Interesul pentru carnea proaspătă de pui din România a crescut pe piaţa de export

Ioana Dogaru
Companii / 21 octombrie 2015

Prezenţi la târgul Anuga din Germania, reprezentanţii Transavia au transmis, printr-un comunicat de presă, că interesul pentru carnea proaspătă de pui din România a crescut "considerabil" faţă de ediţiile precedente ale târgului, dovadă a faptului că produsele româneşti încep să câştige din ce în ce mai mult teren şi încredere pe piaţa de export.

Conform acestora, s-au identificat o serie de oportunităţi de business în zona produselor de tip ready-meal, categorie pe care compania Transavia intenţionează să o exploateze intens în următoarea perioadă.

Ioan Popa, Director General Transavia, a declarat: "Suntem printre puţinii producători cu sistem de producţie integrat la nivel regional, incluzând în acest lanţ inclusiv producţia proprie de cereale, iar acest avantaj ne-a creat o serie de oportunităţi în cadrul târgurilor internaţionale de profil şi nu numai.

Ioan Popa a mai spus: "Ne-am propus abordarea în continuare inclusiv a sectorului de retail, iar în acest sens putem opta atât pe performanţele brandurilor proprii, cât şi pe potenţialul mărcilor private. Am reuşit să ne facem simţită prezenţa deja în Croaţia şi Bulgaria unde întreaga gamă de produse se livrează sub brandul propriu Fragedo, însă targetăm şi alte pieţe cu potenţial. Un procent important din exporturile noastre îl constituie categoria de produse preparate (ready-to-eat) dominate în special de mărci private, Marea Britanie fiind cea mai importantă destinaţie a noastră pe acest segment".

În ultimii 4 ani vânzările companiei Transavia au vizat preponderent Uniunea Europeană, în special datorită profilului şi evoluţiei pieţei cărnii de pasăre la nivel mondial. Transavia este prezentă pe piaţa internaţională prin exporturile realizate în Marea Britanie, Franţa, Spania, Croaţia, Grecia, Ungaria şi Bulgaria, informează comunicatul de presă al companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb