TRAVELMINIT.RO: Jucătorii din turism se pregătesc de Black Friday

G.B
Companii / 29 octombrie 2021

Jucătorii din turism se pregătesc de Black Friday

În ciuda valului pandemic care a lovit ţara noastră în această perioadă şi a măsurilor restrictive luate de autorităţi, hotelierii de la noi au pregătit reduceri de până la 50% cu ocazia perioadei de Black Friday şi îşi propun astfel să salveze sezonul de toamnă prin preţuri mai mici, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, în încercarea de a-şi proteja sănătatea cât mai bine, turiştii caută acum unităţi de cazare pe care să le închirieze integral, în special apartamente, pensiuni şi case de vacanţă care pot găzdui grupuri mici şi medii, astfel încât să-şi petreacă vacanţa doar în compania celor apropiaţi. Nu lipsesc nici hotelurile, care pot fi rezervate în timp real, selectându-se rapid perioada sejurului şi numărul de persoane.

De asemenea, în contextul incertitudinii privind deplasările, rezervările pe care turiştii le făceau cu cel puţin 3-4 săptămâni înainte au ajuns acum să fie last minute, cât mai aproape de data plecării în vacanţă. Prin urmare, hotelierii şi proprietarii de pensiuni şi case de vacanţă din România pun acum în joc tot mai multe oferte atractive pentru cei care caută camere pe ultima sută, încercând astfel să completeze gradul de ocupare a unităţii lor de cazare.

Travelminit.ro a realizat şi un studiu privind topul celor mai căutate destinaţii de toamnă din România. Aşa cum era de aşteptat, staţiunile montane, în special cele de pe Valea Prahovei, sunt în continuare în fruntea clasamentului, fiind votate de 29% dintre respondenţii participanţi la studiu. Urmează staţiunile balneoclimaterice (23%) şi marile oraşe (21%), printre care se numără Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara. Voturile rămase au acoperit destinaţii atipice, localităţi care, în ultimii ani, au devenit extrem de populare în rândul turiştilor, cum ar fi Rimetea (judeţul Alba), Breb (judeţul Maramureş) sau Cârţa (judeţul Sibiu).

Platforma hotelieră online Travelminit.ro pregăteşte pentru toamna aceasta cea mai complexă campanie de Black Friday de până acum, cu reduceri de până la 50% şi oferte speciale la cazări din toată România.

Campania de Black Friday debutează oficial pe Travelminit.ro pe 12 noiembrie, însă cei care se abonează de-acum sau care sunt deja abonaţi la newsletter-ul Travelminit vor putea avea acces la promoţiile avantajoase cu o zi înainte, pe 11 noiembrie. Şi asta nu este tot. Vestea bună e că pachetele disponibile în cadrul campaniei Black Friday vor fi valabile chiar şi în 2022, astfel că, dacă turiştii nu pot sau nu doresc să călătorească acum, pot achiziţiona ofertele pentru anul viitor, profitând de reduceri semnificative.

Lista completa a ofertelor se va regăsi pe promotii.travelminit.ro

De asemenea, este important de precizat faptul că ofertele vor fi disponibile la cazări din toate regiunile din România, de la oraşele montane şi până la staţiunile de pe litoralul românesc, de la satele transilvănene până la destinaţiile rustice din Maramureş şi Bucovina. În plus, gama facilităţilor şi a serviciilor puse la dispoziţie de unităţile de cazare pentru pachetele de Black Friday este una foarte variată, incluzând, printre altele, acces la SPA, ciubăr, grătar, terenuri de sport, loc de joacă şi nu numai. Ofertele sunt gândite atât pentru familii sau grupuri mari, cât şi pentru cupluri.

O altă veste bună pentru cei care îşi doresc să se bucure de un sejur în ţară în perioada următoare este că ofertele de Black Friday pe Travelminit.ro vor putea fi achiziţionate şi cu voucherele de vacanţă, inclusiv cu cele rămase nefolosite din anii trecuţi (2019 şi 2020), care vor expira la finalul lui 2021, se arată în comunicat.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb