Trei sportive s-au întrecut la a doua ediţie a "What's Cooking@ Barbizon"

Ziarul BURSA #Companii / 3 septembrie 2013

Trei sportive s-au întrecut la a doua ediţie a "What's Cooking@ Barbizon"

Trei personalităţi sportive feminine s-au întrecut săptămâna trecută în a doua ediţie a competiţiei gastronomice "What's Cooking@ Barbizon", organizată de Pullman Bucharest World Trade Center şi patronată cu entuziasm, căldură şi talent de Cristina Chiriac, director general al World Trade Center Bucureşti.

De această dată, concurente au fost trei campioane de talie mondială care s-au întrecut în virtuozitate, graţie şi talent - Ruxandra Dragomir - tenis, Monica Roşu - gimnastică şi Ana Maria Brânză - scrimă.

Cele trei campioane au început "antrenamentul" pentru concurs cu un schimb de pase într-un tenis de masă scurt, chiar în bucătăria Barbizon, iar apoi au trecut la "eschive şi fandări"!

Ruxandra Dragomir a servit un As cu: Salată de Icre si Vinete, antreu, Friptură de Porc, cartofi cu Rozmarin şi Găluşti cu Prune, ca desert, iar Ana Maria Brânză a replicat, nu cu floreta, ci cu o porţie de salată "Baby spinach surprise", somon aromat, cu legume şi un desert denumit "Dulce zâmbitor".

Monica Roşu a "evoluat" nu la sărituri, ci la ustensilele de bucătărie, pregătind Cubuleţe de Brânză şi Roşii Cherry, Piept de Curcan cu legume şi orez, Pana Cotta cu Afine.

În cele din urmă, cel mai reuşit preparat a fost ales de cei 30 de "juraţi". Aceştia au decis felul câştigător după îndelungate deliberări şi întrebări atente adresate celor trei sportive. Astfel, preparatul "Baby Spinach surprise", al Anei Maria Brânză, a ieşit victorios.

Pe locurile doi şi trei în preferinţele juriului au fost: Cubuleţe de brânză cu roşii cherry şi salata de icre şi vinete ale Ruxandrei Dragomir.

În ineditul format de eveniment "What's Cooking@ Barbizon", trei personalităţi de marcă intră în competiţie, evident nu în domeniul în care s-au consacrat, ci în... bucătărie.

,,Competiţia între cele trei sportive a fost la fel de incitantă ca şi aceea între oamenii de afaceri. Scopul evenimentelor este de a pune la încercare, în bucătărie, personalităţi unanim recunoscute pentru alte aptitudini şi, de ce nu, de a le trezi un mare apetit de afirmare acestor personalităţi, într-un cadru destins şi plăcut, creat de atmosfera de la Barbizon", a declarat Cristina Chiriac, director general World Trade Center Bucureşti, care are în portofoliu Pullman Bucharest şi restauranul Barbizon.

Prima confruntare a fost câştigată de Dan Paul - preşedintele Asociaţiei Brokerilor, într-o seară care a reunit trei personalităţi din business şi lumea financiară.

Cristina Chiriac ne-a spus: "Până la sfârşitul anului, în fiecare lună, vom provoca la «cooking show» personalităţi din diferite domenii, iar în finala din decembrie vor participa cei mai buni bucătari aleşi la concursurile anterioare".

Cristina Chiriac, noul director general al World Trade Center Bucureşti, şi-a propus creşterea rentabilităţii companiei şi încearcă o nouă abordare la conducerea WTC Bucureşti, bazându-se pe creativitate şi creşterea vitezei de implementare a noilor proiecte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb