Trend Micro lansează o nouă versiune de produse de securitate IT

A.G.R.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 21 octombrie 2008

Producătorul mondial de soluţii de securitate IT - Trend Micro lansează în România versiunea pentru 2009 a gamei de produse de securitate pentru consumatorii casnici, informează un comunicat al companiei Gecad Net, unic dis­tribuitor pentru Trend Micro pe piaţa locală.

Trend MicroInternet Security 2009 şi Trend Micro Internet Security Pro 2009 oferă protecţie sporită în faţa ameninţărilor online, utilizatorul beneficiind în acelaşi timp de un grad mult mai redus de ocupare a memoriei calculatorului şi de un timp de instalare mai mic.

În România, suita de soluţii Trend Micro Internet Security este disponibilă prin Gecad Net, dar şi prin reţeaua sa de peste 70 de parteneri din întreaga ţară. Preţul pentru Trend Micro Internet Security porneşte de la 19,89 euro/utilizator, iar pentru Trend Micro Internet Security Pro de la 24,32 euro/utilizator. O licenţă oferă protecţie pentru trei utilizatori/computere.

Printre noile funcţii şi îmbunătăţiri ale actualei game de de produse de securitate se numără gestionarea de la dis­tanţă a altor computere din reţeaua de acasă şi blocarea accesării reţelei, prin wireless, de către alte persoane neautorizate, un nou nivel de protecţie prin scanarea linkurilor sus­pecte din email, acţiunile de control parental fiind personalizate pentru fiecare copil al familiei. Mai mult, acum părinţii pot controla data şi intervalul de timp în care fiecărui copil îi este permis să intre pe Internet. Părinţii au, de asemenea, opţiunea de a specifica acele categorii de informaţii ce nu trebuie trimise de pe computerul de acasă.

Gecad Net este o companie specializată în comercializarea şi implementarea aplicaţiilor software, furnizează opţiuni adecvate de licenţiere, servicii IT integrate şi asigură soluţii profesionale de securitate IT sub brandul propriu Sentinet.

Trend Micro, lider global în securitatea datelor, îşi concentrează activitatea pe securizarea transferului de informaţii digitale între companii şi consumatori. Trend Micro oferă tehnologii integrate pentru securitatea datelor cu scopul de a oferi continuitate în activitatea operaţională a companiilor şi de a proteja informaţiile personale în faţa celor mai noi ameninţări web, inclusiv orice tip de malware, spam şi chiar scurgeri de date.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2871
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9089
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4655

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb