Tricolorii, blocaţi pe locul 37 în lume

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 10 aprilie 2020

Toate ierarhiile sportive au fost blocate de ultimele evenimente medicale. Reprezentativa tricoloră se menţine pe locul 37 în clasamentul mondial al echipelor naţionale de fotbal dat publicităţii de FIFA, care nu a suferit modificări faţă de ierarhia precedentă, publicată în februarie, după ce toate meciurile internaţionale au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus. Prima poziţie este ocupată în continuare de Belgia, urmată de Franţa, actuala campioană mondială, şi Brazilia, cea mai titrată selecţionată din fotbalul mondial. În această perioadă erau programate mai multe meciuri de pregătire, precum şi barajele pentru calificarea la EURO 2020, competiţie amânată cu un an. Islanda, pe care România trebuia să o înfrunte pe 26 martie, la Reykjavik, în primul meci al barajului Ligii Naţiunilor pentru EURO 2020, se află în continuare pe 39, în timp ce posibilele adversare ale tricolorilor într-o eventuală finală a barajului, Ungaria şi Bulgaria, ocupă locurile 52, respectiv 59. Clasamentul FIFA, primele 10 poziţii: 1. Belgia 1.765 puncte, 2. Franţa 1.733, 3. Brazilia 1.712, 4. Anglia 1.661, 5. Uruguay 1.645, 6. Croaţia 1.642, 7. Portugalia 1.639, 8. Spania 1.636, 9. Argentina 1.623, 10. Columbia 1.622.

Liga 1 se joacă virtual

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat că va organiza, în perioada 16 aprilie - 6 mai, o competiţie de FIFA20, la care vor participa gameri profesionisti aleşi de cele 14 cluburi din Liga I. În perioada menţionată, de joi şi până duminică, va avea loc câte o etapă de fotbal virtual pe zi.

Liga a făcut câteva precizări despre această competiţie inedită: "După consultarea cu partenerul media al LPF, vă putem informa că avem acceptul acestuia de a prezenta meciurile respective şi la televiziunile partenere. După finalizarea acestei competiţii, LPF va organiza un player challenge, un campionat în care fiecare club să fie reprezentat în joc de câte un fotbalist profesionist". Rămâne de văzut de cât succes se va bucura competiţia virtuala în rândul iubitorilor de fotbal real.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb