TRUMP: "Dacă am testa la jumătate, am avea şi cazuri la jumătate"

J.P.
Internaţional / 25 octombrie 2020

"Dacă am testa la jumătate, am avea şi cazuri la jumătate"

Donald Trump a repetat afirmaţia conform căreia numărul de cazuri de coronavirus este în creştere pentru că a crescut şi numărul testărilor: "Ştiţi de ce avem atât de multe cazuri? Pentru că testăm atât de mult. Într-un fel e bine, într-un alt fel este prostesc", relatează The Independent, conform Digi24.

Preşedintele american a făcut din nou această afirmaţie în cadrul unui miting de campanie susţinut în Carolina de Nord, sâmbătă: "Ştiţi de ce avem atât de multe cazuri? Pentru că testăm atât de mult. Într-un fel e bine, într-un alt fel este prostesc". Trump a continuat, susţinând în mod fals şi absurd că "dacă am testa la jumătate, am avea şi cazuri la jumătate".

Sugestia lui Trump, de a ignora, practic, numărul real de cazuri şi a reduce testarea nu ar face decât să micşoreze bilanţul oficial, însă acest lucru nu ar opri virusul din a se răspândi. În fapt, o testare mai redusă ar micşora din capacitatea de reacţie a sistemului sanitar la un număr în creştere de cazuri de Covid.

"Dacă se prăbuşeşte un avion şi mor 500 de oameni nu vorbeşte nimeni despre asta. Covid, Covid, Covid, Covid. Apropo, pe 4 noiembrie, nu veţi mai auzi de Covid", a mai spus Donald Trump, sugerând că criza coronavirusului se va încheia după alegerile prezidenţiale americane din 3 noiembrie. Trump repetă, astfel, o teorie a conspiraţiei lansată de fiul său în primăvară - Eric Trump spunea atunci că măsurile de distanţare socială impuse din cauza pandemiei fac parte dintr-o strategie conştientă" a Partidului Democrat de a câştiga alegerile prezidenţiale 2020 şi că noul coronavirus va dispărea "magic" după 3 noiembrie.

Statele Unite au înregistrat vineri un număr record de noi infectări cu coronavirus, peste 83.000. În total, ţara înregistrează 8.8 milioane de cazuri de infectare şi peste 230.000 de decese din cauza acestei boli.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. singurul lider care spune ceva logic , adevarul , si care deranjeaza pe escroci in lupta lor pentru putere si profit . ma bucur ca am spus aceleasi lucruri aici pe " bursa " chiar inaintea marelui Trump . go Trump !

    1. Trump este un idiot care trebuie sters din cartile de istorie. Auzi la ticalosul asta si la prostii care il pupa in fund. Auzi: daca pica un avion nu vorbeste nimeni despre asta. Poate vorbeste doar daca sunt Boeing Max.

      Ce ticalosi. Ce prosti. Ce mizerabili sunt Trump si adulatorii lui covidioti. 

      Deci sa înțelegem că asta de îl spui tu și Trump e adevarul!? Băi, mersi mult, că stăteam în dubiu. Nu știam exact care e adevărul, dar acum e clar. Că așa spui tu, că asta e adevarul, înseamnă că așa e! Nu știu cum să o spun mai clar, dar cred că e clar, că așa spun eu, că e!

      daca ma iei la misto pe mine , n-ai decat , dar daca il iei tot asa si pe cel mai informat om din lume , inseamna ca esti prost . nu ai incercat deloc sa intelegi ce a spus , ai sarit cu stocareala direct , tipic pentru unul care nu intelege .

    daca admitem ca si corecta logica celui mai puternic om de pe planeta ce se presupune ca are toate informatiile verificate , rezulta ca daca s-ar putea testa toata populatia lumii 100% ar insemna 100% cazuri confirmate ceea ce rezulta ca testele "negative" sunt false ...situatie tragica fiindca trebuie sa ne dea de gandit foarte serios.

    2 daca americanii nu-l voteaza presedinte pe Trump vor trebui sa invete chineza cum sunt romanii obligati sa invete ungureste ca sa poata muncii ,cumpara ceva ca turisti sau traii in HARCOV si americanii vor fi nevoiti sa ia lectii de la noi -romani autentici - de toleranta si buna convietuire cu pretul renuntarii la istorie , mandrie nationala si patriotism.

    1. Tu ar trebui sa inveti in primul rand limba romana. "muncii", "traii".

      Te contrazic. Nu stiu decat Szervus in ungureste si m-am simtit mereu bine si bine primit in Harcov cand l-am vizitat. Iar daca as locui acolo as invata si cateva sute de cuvinte unguresti. Din politete. 

      asa sunt romanii autentici ... dau cu "mucii"? in rest e logic si nu contrazice cu nimic zicerea dlui Politicos , nu ne obliga nimeni sa invatam sa spunem Zservus ca invetam de placere si din politete

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb