"Tuborg România" a adus "Tuborg Royal Export"pe piaţa autohtonă

Virginia Balcu
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 22 martie 2004

"United Romanian Breweries" a lansat pe piaţa românească marca internaţională de bere pre-mium "Tuborg Royal Export". Aceasta este o bere blondă, de tip lager, cu un conţinut de alcool de 7,2%. "Tuborg Royal Export" se comercializează pe piaţa românească în sticle de 0,5 litri returnabile, în sticle de 0,33 litri cu un design special, avînd eticheta tipărită direct pe sticlă, precum şi la doze de 0,5 litri. În locaţiile on-premise, berea "Tuborg Royal Export" poate fi cumpărată şi la draught.

Înainte să fie lansat pe piaţa locală, produsul "Tuborg Royal Export" a fost testat în rîndul consumatorilor români în două etape - în vara anului 2003 şi la începutul acestui an. Studiile au demonstrat că, dintre toate sortimentele de bere din portofoliul internaţional "Carlsberg Breweries" testate în România, "Tuborg Royal Export" este cel mai aproape de specificul consumatorului român. 85% din cei intervievaţi au declarat că motivul principal pentru care ar alege "Tuborg Royal Export" este gus-tul său deosebit, iar 93% şi-au exprimat intenţia de cumpărare.

Cercetarea a demonstrat, de asemenea, că numele noului produs are o rezonanţă aparte pentru consumatorii români, conferită de sintagma "Royal Export". "Royal" indică faptul că berea este produsă sub emblema Casei Regale Daneze, iar "Export" - că este concepută special pentru export. "Tuborg Royal Export" exprimă puterea vikingilor, entuziasmul învingă-to-rilor şi spiritul zeilor nemuritori, fiind o bere cu o personalitate deosebită, izvorîtă din legendele nordice.

Sub sloganul "Arată ce poţi", campania pentru "Tuborg Royal Export" este concepută şi implementată cu ajutorul agenţiei Graffiti/BBDO. Campania va fi susţinută de spoturi TV, spoturi radio, machete de presă şi materiale promoţionale în punctele de vînzare.

"Tuborg Royal Export" este marcă internaţională, aflată în portofoliul companiei "United Romanian Breweries" (URBB), cel de-al patrulea producător de bere din România. URBB deţine o cotă de circa 7% din piaţa locală de bere, cu o cantitate totală de 881.261 hl de bere vîndută anul trecut.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb