Ţuca Zbârcea & Asociaţii:  "În ultimele cinci luni, am finalizat cu succes proiecte de finanţare noi în valoare de 115 milioane de euro"

F. A.
Comunicate de presă / 2 august 2012

În ultimele cinci luni, avocaţii departamentului de drept financiar-bancar din cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii au contribuit la finalizarea cu succes a unor proiecte de finanţare noi în valoare de 115 milioane de euro şi au asistat în mai multe proiecte vizând restructurarea unor facilităţi de finanţare existente, cu precădere în domeniul imobiliar, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Volumul de activitate la nivelul departamentului financiar-bancar din cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii a înregistrat o creştere importantă în primul semestru raportat la perioada similară a lui 2011. Finanţările acordate Olympus Diary, Carrefour Property, Espe Energia şi Transelectrica sunt principalele mandate de creditare "new money" încheiate recent de avocaţii firmei de avocatură.

"Este poate prematur să vorbim despre o revenire a acestui domeniu la nivelul întregii pieţe, dar în ceea ce ne priveşte semnalele sunt încurajatoare. Am fost activi în zona de restructurare sau valorificare a portofoliilor de credite neperformante. De asemenea, am oferit asistenţă juridică în cadrul unor proiecte de finanţare noi, în condiţiile în care piaţa "new money" rămâne în continuare expusă turbulenţelor externe. Se vede însă că principalii jucători din sistemul bancar sunt activi şi dispuşi să susţină proiecte solide, creditul fiind un instrument important de dezvoltare a afacerii", a declarat Mihai Dudoiu, Partener al Ţuca Zbârcea & Asociaţii şi coordonatorul proiectelor firmei în sectorul financiar-bancar.

Echipa de drept financiar-bancar a Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asistat Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB) în legătură cu un împrumut în valoare de 30 milioane de euro pentru finanţarea creşterii capacităţii de export a unei fabrici din Braşov deţinută de compania Olympus Diary din Grecia. De asemenea, avocaţii Ţuca Zbârcea & Asociaţii au contribuit la obţinerea de către Carrefour Property şi NEPI a unei finanţări de 26 milioane de euro pentru finalizarea lucrărilor de construcţie a centrului comercial Ploieşti Shopping City. Finanţarea atrasă de la BRD Groupe Société Générale reprezintă 40% din investiţia totală în proiectul dezvoltat împreună cu NEPI. Banca Comercială Română (BCR) a acordat un credit de 17 milioane de euro companiei Espe Energia SRL pentru construcţia unei microhidrocentrale, asistenţa BCR în acest proiect fiind asigurată de Ţuca Zbârcea & Asociaţii. Echipa de avocaţi din cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asistat clubul de bănci BRD Groupe Société Générale - La Caixa - ING Bank într-o finanţare de 42 milioane de euro pentru retehnologizarea a două staţii de transformare ale Transelectrica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb