TUDOREL TOADER: "Joia viitoare voi prezenta conţinutul şi concluziile raportului cu privire la activitatea DNA"

D.I.
Politică / 15 februarie 2018

Tudorel Toader (Sursa foto: Facebook)

Tudorel Toader (Sursa foto: Facebook)

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe susţinute la sediul ministerului că urmează ca peste o săptămână să facă public concluziile raportului cu privire la activitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

La începutul conferinţei, Toader a reamintit principalele aspecte abordate în cadrul scurtei deplasări pe care a efectuată, în această săptămână la Tokyo.

În acest sens, ministrul a declarat: "La invitaţia şi pe cheltuiala Băncii Mondiale, în 11 februarie am mers la Tokyo pentru a participa la evaluarea marilor proiecte de regenerare urbană din mai multe ţări (...) Cartierul pentru Justiţie face parte din categoria proiectelor de regenerare urbană, urmând să fie finanţat de BANCA Mondială. (...) În zona centrală a Bucureştiului vor fi construite sediile CSM, MJ, ICCJ, Ministerului Public, Inspecţiei Judiciare, Institutului Magistraturii, tuturor instanţelor şi parchetelor din Bucureşti. (...) Se rezolva astfel problema deficitului de spaţii, problema spaţiilor necorespunzătoare".

Tudorel Toader a precizat că a revenit în ţară la solicitarea premierului Viorica Dăncilă, oferind ca motiv "dezbaterile legate de funcţionarea sistemului judiciar".

Totodată, oficialul a susţinut că a primit asigurări cu privire la neimplicare politicului în activitatea sa şi a instituţiei pe care o conduce: "Înainte de a acceptă demnitatea de ministru, am discutat cu liderii coaliţiei de guvernare. Am primit garanţii de neimplicare a factorului politic în activitatea ministerului, în deciziile pe care le voi lua, ceea ce s-a respectat şi se respectă".

Referitor la prezentarea raportului privind activitatea DNA, ministrul Justiţiei a afirmat: "Potrivit legii, voi prezenţa în camerele reunite ale Parlamentului raportul privind activitatea desfăşurată la nivelul Ministerului Public, DIICOT, DNA. Prezentarea raportului constituie o obligaţie a ministrului, e prevăzută în art. 79 din Legea privind organizartea judiciară. Distinct, săptămâna următoare, joi, la o ora pe care o voi anunţă în timp util, voi face o informare de presă în care voi prezenţa conţinutul şi concluziile raportului cu referire la activitatea DNA".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Mai va,cu DNA......! 

    Joi, la doi

    Asteptam cat mai multi boi..... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb